Word trainee Inkoop Consultant

Solliciteer & start jouw traineeship op 1 september 2021

What makes us tick?

Alleen het beste voor onze klanten vinden wij goed genoeg. We willen vooroplopen en de drijvende kracht zijn van ontwikkelingen in de inkoopmarkt. Met onze professionals, partners en klanten vormen we het kloppend hart van ons vakgebied.

WERKEN BIJ DE MARKTLEIDER VAN INKOOPADVIES

Zo! Daar sta je dan, klaar met je studie en aan het begin van je carrière. Het moment dat je een belangrijke, maar zeker ook een lastige keuze gaat maken. Heb jij die keuze al gemaakt?

Je weet in ieder geval al wel zeker dat je uitgedaagd wilt worden om het beste uit jezelf te halen. Jij hebt afwisseling nodig. Elke dag hetzelfde werk? Dat is niks voor jou. Jij bent nieuwsgierig naar wat er bij verschillende organisaties allemaal (beter) kan. Adviezen geven? Helemaal jouw ding! Dit vind je allemaal terug in ons traineeship inkoopconsultancy. Wij zijn AevesBenefit, marktleider op het gebied van inkoopadvies en ónze kennis dragen we graag over aan jou!

TRAINING, COACHING EN ON-THE-JOB LEARNING

In twee jaar tijd ontwikkel jij je tot volwaardig consultant van AevesBenefit. Het traineeship biedt een mix van trainingen, coaching en on-the-job learning onder begeleiding van onze ervaren consultants. Zo leer jij zowel van anderen, van mede-trainees én krijg je een mooie basis mee van zowel kennis als vaardigheden.

Samen met vier andere trainees neem je actief deel aan het tweejarig programma waarin jij naast het uitvoeren toffe projecten, diverse opleidingen en trainingen volgt. Niet alleen om je kennis te vergroten, bijvoorbeeld op het gebied van het inkoopproces, inkooptransformatie en (Europees) aanbesteden, maar ook om je belangrijke vaardigheden eigen te maken, zoals persoonlijke effectiviteit, timemanagement en communicatie- en adviesvaardigheden.

In het consultancy team hebben wij momenteel drie specialisaties: inkooptransformatie (1), projectmatig aanbesteden (2) en juridisch advies (3). In het eerste jaar krijg je de basis van alle drie de specialisaties mee. Zo ontdek je wat er echt bij je past en waar je jezelf verder in wilt ontwikkelen. In het tweede jaar kies je een richting en verdiep je je verder in je specialisatie!

Op projectniveau word je gekoppeld aan een ervaren consultant die je bij de hand neemt en je het reilen en zeilen van de verschillende werkzaamheden laat zien. Wij geven je veel ruimte en vrijheid om te leren, groeien en bloeien. Dit vraagt van jou een gezonde dosis zelfstandigheid en proactiviteit. Dus word je in het diepe gegooid? Dan weet jij je uitstekend staande te houden!

Na twee jaar heb jij de juiste kennis, vaardigheden en werkervaring opgedaan om als volwaardige inkoopconsultant ons team te versterken! Lees meer over AevesBenefit Consultancy 

TRAINEE INKOOP CONSULTANT WORDEN?

Stuur meteen jouw motivatiebrief én cv naar recruitment@aevesbenefit.com en wij nemen binnen vier werkdagen contact met je op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Burcu Iserio (recruiter) via 06-57567588 of Joanne Schouten (recruiter) via 06-21396126

WELKE SPECIALISATIE PAST BIJ JOU?

Weet je het nog niet helemaal? Geen enkel probleem, we komen er samen achter wat beter bij je past!

Op de juiste plek!

Eric Bell | Consultant
Inkooptransformatie

Als trainee inkooptransformatie begeleid je opdrachtgevers bij het inrichten en verbeteren van de inkoopfunctie. Vaak werk je voor meerdere opdrachtgevers en houd je je onder andere bezig met het analyseren, adviseren én implementeren van je aanbevelingen.

Lees hier meer over hoe Eric het werken bij AevesBenefit ervaart

Geen dag hetzelfde!

Berend van der Hoeven | Consultant
Projectmatig aanbesteden

Als trainee projectmatig aanbesteden begeleid je op projectbasis aanbestedingen voor verschillende opdrachtgevers in de (semi) publieke sector. Jij adviseert hoe je een dienst, werk of levering het beste in de markt kunt zetten en vervolgens rond je de gehele aanbestedingsprocedure af samen met de opdrachtgever. Van A-Z ben jij dé expert op dit gebied.

Lees hier meer over hoe Berend het werken bij AevesBenefit ervaart

Ideale combinatie tussen consultant en jurist

Linny Karssemeijer | Consultant
Juridisch trainee

Als juridisch trainee ga je je alle ins en outs van het aanbestedingsrecht eigen maken. Je werkzaamheden bestaan, naast het begeleiden van aanbestedingen, uit het verstrekken van juridisch advies op gebied van het aanbestedingsrecht. Aan de opdrachtgever maar zeker ook aan je collega’s.

Lees hier meer over hoe Linny het werken bij AevesBenefit ervaart

JIJ BENT AMBITIEUS EN ZET NET DAT STAPJE EXTRA

Vakinhoudelijke ervaring? Die krijg je van ons!

Wij vragen jou mee te nemen;

 • Een afgeronde wo-opleiding met een bedrijfseconomische – of vergelijkbare – Master, zoals bedrijfskunde, innovatiemanagement, supply chain management, international business, et cetera of een juridische achtergrond;
 • Aantoonbare kennis óf affiniteit met inkoop; vermeld dit duidelijk op je cv en/of motivatiebrief!
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.

Hebben we het over jou? Wacht dan niet langer en solliciteer meteen!

3 REDENEN OM JE AAN TE MELDEN ALS TRAINEE INKOOP CONSULTANT

1.

Wij investeren in jouw ontwikkeling en zien jouw ontwikkelpotentieel, samen zorgen we ervoor dat jij boven jezelf uitstijgt

2.

Je gaat gave projecten uitvoeren voor bekende opdrachtgevers zowel in het publieke als private domein

3.

Je komt te werken in een jong en dynamisch consultancy team, waarin hard wordt gewerkt en plezier de boventoon heeft

ZO VERLOOPT JOUW SOLLICITATIEPROCEDURE

6. Aanbod – Aan de hand van de gesprekken en resultaten van het ontwikkelassessment bepalen we of jij de geschikte kandidaat bent voor het traineeship. Zien we beiden een match? Dan ontvang je van ons een aanbod.

7. Start traineeship – Welkom bij AevesBenefit! Voordat het traineeship van start gaat organiseren we een kennismakingsbijeenkomst met alle trainees. Hierin maak je nader kennis met AevesBenefit als organisatie en uiteraard met je medetrainees. Vervolgens vindt er op 1 september een algemene introductiedag plaats.

Word trainee Inkoop Consultancy. SOLLICITEER HIER

 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  Kies bestand: pdf, doc of docx
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  Kies bestand: pdf, doc of docx
 • Door op “verstuur” te klikken, stuur je ons persoonsgegevens toe. Mocht je hier een cv aan toevoegen, dan ontvang je van ons een e-mail, waarin je jou om je expliciete toestemming vragen om je persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken. In andere gevallen gebruiken we je persoonsgegevens alleen om contact met je op te nemen en bewaren we ze niet in onze database. Kijk voor meer informatie over jouw rechten in ons Privacy Statement.

WAAROM BIJ AEVESBENEFIT?

Omdat jij je thuis voelt in een omgeving met weinig bureaucratie, snelle besluitvorming en waar het nemen van eigen initiatief gestimuleerd wordt. Persoonlijke ontwikkeling en groei vinden wij het belangrijkst. Stilzitten? Kennen we niet. Uitdaging? Daar komt geen einde aan. Maar dat is niet alles, verder mag je het volgende verwachten:

 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Bonus (gemiddeld één maandsalaris);
 • Leaseauto of volledig mobiliteitsbudget;
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
 • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
 • Telefoonvergoeding van €45 netto;
 • Pensioenregeling via AEGON;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • De mogelijkheid om een verdiepende opleiding te volgen die aansluit binnen de door jou gekozen specialisatie.

Kortom, alles wat je nodig hebt om met plezier te werken!

DIT IS AEVESBENEFIT

We zijn één team met één doel: we ontzorgen maximaal op het gebied van inkoop en contractmanagement. We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Onze mensen vliegen uit om te doen waar zij het beste in zijn: hun vak. Met een thuisbasis om kennis op te halen zijn ze nooit alleen. We zijn altijd in beweging. We groeien en ontwikkelen terwijl we gaan. Ons eindpunt? Verder. Wij zijn AevesBenefit. Het kloppend hart van inkoop Nederland. Ons Consultancy team bestaat momenteel uit 31 professionals, uiteenlopend van starters tot aan principal consultants. De groei van dit team willen wij vasthouden en doorzetten.

We zijn een serieuze club met leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.