The Next Step – Inkoop afstudeeropdracht bij AevesBenefit – Amsterdam (flexibel)

2 dec 2019 Inkoop Publiek Amsterdam (flexibel)

Introductie

Het is bijna zo ver, de laatste fase van studeren is aangebroken. Daar hoort natuurlijk ook een interessante afstudeeropdracht bij! Wil jij graag afstuderen binnen inkoop en zoek je een organisatie die met passie binnen dit vakgebied te werk gaat? Word dan onderdeel van “The Next Step”!

In het voorjaar van 2020 gaat “The Next Step” afstudeerprogramma weer van start, waarvoor we op zoek zijn naar:

Vier (4) enthousiaste afstudeerders (HBO/WO)

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten we ons in binnen elke sector en op elk mogelijk niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

The Next Step hebben we opgericht ter uitbreiding van onze gebruikelijke afstudeerplek. In het najaar van 2019 hebben we vier afstudeerplekken beschikbaar, waarin je begeleid wordt door één van onze vier directeuren.

Je gaat je richten op actualiteiten die spelen binnen de publieke of private sector. Voor beide sectoren hebben we twee plekken beschikbaar. Het exacte onderwerp ga je samen met jouw begeleider bepalen. We streven naar een opdracht die past bij jouw wensen en interesse en de behoeften van AevesBenefit.

Mogelijke onderwerpen kunnen zijn:

  • Potentie van centraal georganiseerd categoriemanagement voor decentrale overheden;
  • Gevolgen Brexit voor publieke inkoop;
  • Stimuleren van innovaties d.m.v. publieke inkoop;
  • Mogelijkheden van social return in publieke aanbestedingen;
  • Business alignment, in hoeverre staat inkoop daadwerkelijk op de agenda/lange termijn van publieke organisaties?
  • Hoe hebben organisaties hun inkoop afdeling ingericht; centraal vs. decentraal, onder welke tak valt inkoop, waar liggen de grote verschillen binnen één industrie?

Ons hoofdkantoor is in Amsterdam gevestigd. Je wordt daarom vanuit Amsterdam begeleid. We hebben een hechte en betrokken cultuur en vinden het daarom altijd erg leuk als je onderdeel van de organisatie wordt. Echter, ben je als afstudeerder verantwoordelijk voor jouw afstudeeropdracht en kan je flexibel omgaan met jouw aanwezigheid bij ons op kantoor.

Functie-eisen

Voor The Next Step zijn we op zoek naar afstudeerders op HBO of WO niveau.

Het is een pre als je eerder stage hebt gelopen binnen inkoop en/of aantoonbare kennis hebt van inkoop, zoals het gevolgd hebben van een minor richting inkoop. Echter is passie voor en interesse in het inkoop vak het belangrijkste!

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar één op één begeleiding krijgt voor jouw opdracht. Je wordt onderdeel van een organisatie met meer dan 200 inkoopspecialisten, actief in de publieke, semi publieke en private sector, en marktleider op ons vakgebied. Indien het aan weerszijde goed bevalt is het ook mogelijk om na het afstuderen vast in dienst te treden.

AevesBenefit kan jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt bieden, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Voor de afstudeeropdracht ontvang je een vergoeding van €250 bruto per maand. Daarnaast zullen we ook zeker kijken of er na het afstuderen mogelijkheden voor je zijn bij AevesBenefit!

Inlichtingen

Ben je enthousiast en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Ben jij nieuwsgierig naar inkoop en zou jij je middels een afstudeeropdracht hierin willen verdiepen? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via recruitment@aevesbenefit.com of via onderstaande “solliciteren” link.

Solliciteren