Technisch inkoper – Makkum

5 nov 2018 Inkoop Werving en Selectie Makkum

Introductie

Wil jij werken bij een organisatie met ambitieuze groeidoelstellingen? Waar jij de ruimte krijgt om jouw bijdrage te leveren aan de professionalisering van de inkoopafdeling? En waar jij de kans krijgt om aan de mooiste inkoopprojecten mee te werken?

AevesBenefit is voor een technische organisatie op zoek naar een:

Technisch inkoper

Organisatie

De organisatie is verantwoordelijk voor de bouw en refits van schepen voor individuele opdrachtgevers. Dat vereist creativiteit en flexibiliteit en doet een beroep op de professionaliteit en het vakmanschap van de organisatie. De wensen van klanten lopen uiteen wat zorgt voor uitdagende en complexe trajecten. Samen met bijna 300 collega’s zet iedereen zich dagelijks vol passie in om het hoogst haalbare te leveren.

De inkoopafdeling bestaat uit vier medewerkers, waarvan één hoofd en drie technisch inkopers met ieder hun eigen specialisatie. Ter versterking van dit team is de organisatie op zoek naar een technisch inkoper die zich bezig gaat houden met het verrichten van de inkoopactiviteiten en het verankeren van het inkoopproces. Je zal direct rapporteren aan het Hoofd Inkoop en Logistiek.

Functie

Vanuit deze rol zal je veel samenwerken met in projectteams. Daarnaast begeleidt je cross-functionele team binnen het gehele inkoopproces. Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol en omgeving en ben jij op zoek naar een functie met vakmanschap, gedrevenheid en verantwoordelijkheid.

Tevens is het belangrijk dat je het leuk vindt om:

 • Systeemverantwoordelijk te zijn voor bepaalde productgroepen binnen inkoop;
 • De inkoopplanning op te spellen en op te volgen;
 • Leveranciers te selecteren en de contracten af te handelen en te managen;
 • Cost drivers inzichtelijk te maken voor de voor jou relevante productgroepen door product- en marktkennis op te bouwen;
 • De administratieve afhandeling van jouw inkoopactiviteiten op te pakken;
 • Je zal verantwoordelijk zijn voor de disciplines werktuigbouw, elektra en constructie.

Functie eisen

Je bent communicatief sterk, resultaatgericht en proactief. Je bent staat om zelfstandig te werken, bent flexibel en beschikt over overtuigingskracht. Integriteit staat hoog in jouw vaandel. Je vindt het leuk om commercieel te werken, kunt goed plannen en organiseren en bent een echte teamplayer.

Voor deze functie dien jij te beschikken over de volgende kwaliteiten:

 • Afgeronde HBO- of academische opleiding;
 • 3-5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke rol;
 • Juridische kennis is een pré;
 • Affiniteit met projectmatig werken;
 • Ervaring met de inkoop van interieur/exterieur is een pré.

Aanbod

Een inspirerende werkomgeving met gepassioneerde medewerkers. Uitdagende en complexe inkooptrajecten met veel ruimte voor ondernemerschap en een grote mate van verantwoordelijkheid. Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden aangevuld met veel ruimte voor scholing en ontwikkeling.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Annabelle van der Vossen – 0646317655 -a.vandervossen@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!

Solliciteren