Tactisch Inkoper – Amsterdam

6 mrt 2019 Inkoop Werving en Selectie Amsterdam

Introductie

Wil jij werken in een organisatie met een duurzaamheidsambitie, waar jij een actieve rol in kan spelen? Met een impact op financiële stabiliteit en onwijs gave en uitdagende projecten op inkoopgebied? Weet jij de rol van ‘business partner’ uitstekend te vervullen en daarmee de doelmatigheid te vergroten?

AevesBenefit is voor de Nederlandsche Bank op zoek naar een:

Tactisch inkoper

Organisatie

De Nederlandsche Bank (DNB) is de autoriteit in het Nederlandse financiële landschap. De organisatie maakt zich sterk voor financiële stabiliteit en draagt daarmee bij aan de duurzame welvaart in Nederland. Het afgelopen jaar is DNB druk bezig geweest met de voorbereiding van de renovatie van het DNB hoofdkantoor in Amsterdam te Westeinde. De renovatie van dit pand zorgt voor een tijdelijke verhuizing naar het Delta Lloyd gebouw bij Station Amsterdam Amstel. In 2019 zal de voorbereiding verder in gang worden gezet, waarbij de daadwerkelijke verhuizing in 2020 plaats zal vinden. De doelstelling is om in 2024 alles af te ronden en terug te verhuizen naar het gerenoveerde pand. Daarnaast is er een heel bijzonder traject, namelijk de bouw van de goudkluis in het nieuw te bouwen Cashcentrum te Zeist.

De inkoopafdeling maakt deel uit van de afdeling Bedrijfsvoering. Het twintigkoppige inkoopteam bestaat voornamelijk uit ervaren senior inkopers en ambitieuze, jongere professionals. Drie inkopers zullen zich bezig houden met de inkoop op facilitair vlak. Naast de hierboven genoemde uitdagende projecten lopen de reguliere facilitaire inkoopwerkzaamheden door, hieronder vallen bijvoorbeeld de Schoonmaakdiensten, Cateringdiensten, Receptiediensten en Taxidiensten. Ter versterking is DNB daarom op zoek naar een ervaren en slimme inkoopprofessional met de juiste communicatieve vaardigheden.

Functie

Als Tactisch Inkoper focus jij je op het renovatie- en nieuwbouwproject van de panden in combinatie met de reguliere inkoopvraagstukken binnen het facilitaire domein. Je adviseert over de strategie en komt met verbetervoorstellen om de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast laat jij de toegevoegde waarde van inkoop zien en ben jij de afgewezen sparring partner voor jouw interne klanten.

Tevens is het belangrijk dat je het leuk vindt om:

  • Om de Europese en meervoudig onderhandse aanbestedingen uit te voeren;
  • De relaties met interne klanten, adviseren over inkoop- en aanbestedingsrechtelijke vragen te onderhouden en deze te verbeteren;
  • De aanbestedingsstrategie te bepalen op basis van de wensen en materiedeskundigheid van de interne klant;
  • De ontwikkelingen in het vakgebied en het netwerk te volgen en de “best practices” in te brengen bij de organisatie.

Functie eisen

Jij bent sterk in het bouwen van relaties en een netwerk en bent communicatief vaardig. Je krijgt energie van creatief bezig zijn, beschikt over voldoende overtuigingskracht en bent sterk in stakeholdermanagement. Je komt graag met verbetervoorstellen, bent hands-on en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarnaast gaat de voorkeur uit naar een kandidaat met de volgende kwaliteiten:

  • Afgeronde HBO- of academische opleiding;
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring als inkoper en met (Europese) aanbestedingen. Kom je qua ervaring iets tekort, dan gaan we toch graag het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken;
  • Ervaring met huisvestigingsprojecten (nieuw- en verbouw) is een pre;
  • NEVI 1 of een vergelijkbare opleiding is een pre;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

Een unieke uitdaging, met bijzondere inkoopprojecten, een interessant ontwikkelingstraject en de interne extra’s maken deze functie een buitenkans binnen inkoop. Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden, een 13e maand en een goede balans tussen werk en privé.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Annabelle van der Vossen – 0646317655 – a.vandervossen@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!

Solliciteren