Supply Chain Planner – Hapert

16 mei 2019 Inkoop Werving en Selectie Hapert

Introductie

Ben jij iemand met een helicopterview en een hands-on mentaliteit? Wil jij werken in een snelgroeiend bedrijf, waar jij veel verantwoordelijkheid krijgt binnen de volledige supply chain, van planning tot en met inkoop? Haal jij het beste uit jezelf in een platte organisatie waar veel ruimte is voor initiatief en vrijheid?

AevesBenefit is voor Wagenbouw HAPERT B.V. op zoek naar een:

Supply Chain Planner


Organisatie

Wagenbouw HAPERT B.V. (HAPERT) produceert al sinds 1966 aanhangwagens, voornamelijk voor professioneel gebruik. Het uiterst succesvolle merk HAPERT is toonaangevend in de Benelux en is al vele jaren de Nederlandse marktleider. De organisatie, bestaande uit ongeveer 80 fte, fabriceert zijn producten uitsluitend op basis van orders. De Europese vraag naar HAPERT-aanhangwagens stijgt waardoor de onderneming in een nieuwe groeifase verkeert. De doelstellingen van de organisatie zijn ambitieus en het hele bedrijf is klaar om samen te bouwen aan de toekomst. Om mee te kunnen gaan met de groei is er een professionaliseringsslag nodig in de supply chain. Om deze slag te voeren wordt er een Supply Chain Planner gezocht die samen met de nieuwe Supply Chain Manager de volledige vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om toe te werken naar ‘supply chain excellence’. Naast structurele verbeteringen zoals de implementatie van een nieuw ERP systeem en alle logistieke uitdagingen vraagt ook de verbetering van het gehele inkoopproces veel aandacht.

De Supply Chain Planner komt direct te werken onder de nieuwe Supply Chain Manager. Als Supply Chain Planner zorg jij voor de ‘flow’ in de gehele keten. In deze platte organisatie met gedreven en passievolle medewerkers sta jij tussen de mensen en weet jij de supply chain te bewaken én verbeteren. Jij bewaakt de planning, bent het operationele aanspreekpunt en zorgt samen met de interne stakeholders en leveranciers voor een gestroomlijnd proces.


Functie

De Supply Chain Planner is verantwoordelijk voor de bewaking en planning van de gehele Supply Chain (inbound en outbound). Er wordt van je verwacht dat je zowel een operationele als een sturende rol aanneemt. Je plant productie & transport en zorgt dat de juiste levertijden worden afgegeven. Dankzij jouw optimale afstemming tussen inkoop en productie is de voorraad altijd op orde. Je bewaakt het inkoopproces en de productievoortgang en ziet toe op het correct en juist doen van productiemeldingen.

Tevens is het belangrijk dat je het leuk vindt om:

Verantwoordelijkheid te nemen voor de leverbetrouwbaarheid van de verkoop, de output van de fabriek en leveranciers (en de samenwerking hiertoe te verbeteren);

Zorg te dragen voor het ontvangen en verwerken van orderbevestigingen;

Afwijkingen afhandelen vanuit orderbevestigingen, inkomende goederen en facturen;

Zorg te dragen voor productie documenten en de overdracht van de planning naar productie;

Te werken met het nieuwe ERP-systeem Ridder.


Functie eisen

Voor deze functie zoeken we een Supply Chain Planner die klaar is om veelzijdige rol te vervullen. De operationele inkoop, productieplanning tot en met de supply chain planning vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Je geniet van resultaat, zoals gestroomlijnde processen of sterke leveranciersrelaties. Je bent stressbestendig, proactief, en gedreven.

Voor deze functie dien jij te beschikken over de volgende kwaliteiten:

Een afgeronde MBO- of HBO opleiding;

Ervaring met inkoop en/of supply chain op operationeel niveau, bij voorkeur in de maakindustrie;

Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (beheersing van de Duitse taal is een pré).

Je weet met jouw sterke communicatieve vaardigheden de interne en externe belanghebbenden te overtuigen;

Kennis van Lean Productie en kennis van ERP-systemen is een pré.


Aanbod

HAPERT biedt jou een unieke uitdaging om een financiële en operationeel gezonde organisatie verder te helpen groeien. Je werkt samen met een team van gecommitteerde mensen die samen het verschil willen maken. De cultuur is open en prettig, de sfeer is informeel. Het salaris is marktconform voor een bedrijf van deze grootte. Het CAO Metaal en Techniek geeft o.a. 24 vakantiedagen + 13 ADV.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Susanne Laanen 0630127018, s.laanen@aevesbenefit.com

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!

Solliciteren