Supplier Portfolio Officer (W&S) – Rotterdam

17 nov 2020 Inkoop Werving en Selectie Rotterdam

Introductie

Wil jij jouw bijdrage leveren aan een organisatie in verandering? Waar je de ruimte krijgt om te ondernemen en verantwoordelijk bent voor de professionalisering van het leveranciersportfolio? En ben jij een sterke netwerker? Lees dan snel verder!

AevesBenefit is ter versterking van het inkoopteam voor een van haar opdrachtgevers in Rotterdam op zoek naar een:

Supplier Portfolio Officer

Organisatie

Dit bedrijf bevindt zich in een snel veranderende markt en is hierin een van de marktleiders. Er wordt continue gestreefd naar verbetering en groei. Binnen de gehele organisatie wordt er gewerkt volgens “het nieuwe werken” en heerst er een prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor ondernemerschap. De Procurement afdeling is op zoek naar een Supplier Portfolio Officer, die verantwoordelijk zal zijn voor het uitbreiden en professionaliseren van het leveranciersbeleid en -portfolio. De Supplier Portfolio Officer rol is veelzijdig en ondersteunt de 3 categorieën binnen de organisatie.

Functie

Als Supplier Portfolio Officer ontwikkel, implementeer en evalueer je het leveranciers beleid binnen de gehele organisatie. Je bent op de hoogte van de marktontwikkelingen en vertaalt deze naar concrete plannen en doelen. Continue kijk je naar verbetering voor de verdere professionalisering van het leveranciersportfolio. Je initieert en voert dan ook proactief projecten uit die daaraan bijdragen.

Tevens is het belangrijk dat je het leuk vindt om:

  • Te ondernemen en jouw toegevoegde waarde te laten zien in een veranderende organisatie;
  • Strategische mee te denken over het supplier portfolio en de strategische waarde voor de organisatie;
  • Verbetervoorstellen te initiëren aan de hand van marktontwikkelingen;
  • Jaarlijks een Supplier satisfaction survey te doen en de uitkomsten hiervan waardevol maken.

Functie-eisen

Je bent een sterke netwerker en vindt het leuk om nieuwe contacten op te doen en de samenwerking met verschillende mensen op te zoeken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent constructief en waar nodig confronterend. Werken in een dynamische omgeving is voor jou geen probleem en kunt situaties snel eigen maken.

Voor deze functie zien we daarnaast graag het volgende terug in jouw profiel:

  • Een afgeronde HBO- of academische opleiding;
  • 3-5 jaar relevante ervaring binnen een vergelijkbare functie;
  • Flexibiliteit en een Outside-In benadering.

Aanbod

Je komt te werken bij een duurzaam en modern bedrijf waar er gewerkt wordt volgens “het nieuwe werken”. Je wordt beloond met aantrekkelijke primaire arbeidsvoorwaarden aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, een vrij te besteden flexbudget van ruim 6% en een bonus van maximaal 12% per jaar.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Elen Yildirim – 0653293203 – e.yildirim@aevesbenefit.com

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!