Werken bij

4 jun 2020

Senior Inkoper (W&S) – Alliander – Arnhem

Introductie Een senior inkoopfunctie als onderdeel van een nieuwe en vooruitstrevende inkooporganisatie. De kans om met jouw inkoopexpertise en coachende vaardigheden bij te dragen aan een world-class inkoopfunctie. Ben jij op zoek naar een unieke uitdaging als vervolgstap in jouw inkoop carrière? AevesBenefit is voor netwerkbedrijf Alliander op zoek naar een:Senior Inkoper (W&S)

2 jun 2020

Inkoop Business Partner (W&S) – Alliander – Arnhem

Klanten

U zoekt de beste kandidaten voor uw inkooppositie? AevesBenefit levert kwalitatief hoogstaande dienstverlening om invulling te geven aan uw vraagstuk met de best passende kandidaat! Wij leveren onze Werving & Selectie dienst in meerdere varianten, van ondersteuning bij de zoektocht naar kandidaten tot en met de volledige uitbesteding van het recruitment proces van een vacature. Waar nodig versterken wij het traject met arbeidsmarktcommunicatie en/of assessments.

Ons Werving & Selectie team bestaat uit specialisten die zich met niks anders bezighouden dan Werving & Selectie in de inkoopsector, van starters tot en met directieniveau. Zie ons als de ultieme combinatie van recruitment én inkoop: we beheersen het recruitment vak én spreken de inkooptaal. Dankzij onze focus en ons specialisme begrijpen we onze klanten. We zijn in staat vraagstukken snel te doorgronden en geven advies op maat. We hebben ruim 20 jaar ervaring, kennen de trends en marktontwikkelingen, het speelveld en de spelers als geen ander.

Kandidaten

Ben je concreet op zoek of oriënteer jij je naar de mogelijkheden tot de juiste vervolgstap in jouw inkoop carrière? Heb jij ambities om het inkoop vak in te gaan? Wij helpen om de best passende mogelijkheid te vinden en ondersteunen je tijdens jouw zoektocht. Zo zoeken wij niet alleen de best passende baan voor je maar geven wij met ons specialisme in recruitment én inkoop advies over onder andere vervolgstappen in jouw inkoopcarrière, loopbaanontwikkeling en gesprekstechnieken.

Aan de hand van een intake gesprek geven we richting aan jouw match met cultuur & organisatie en geven we feedback over houding, gedrag en gesprekstechnieken om je bewust te maken en te helpen. Je solliciteert immers niet dagelijks en het voeren van een sollicitatiegesprek is een vak apart. Gedurende een concrete sollicitatieprocedure ondersteunt AevesBenefit je met actieve coaching en begeleiding.
Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het is ons vak mensen te helpen met het waarmaken van ambities en gaan graag de samenwerking aan!

Introductie Een greenfield inkoop MT functie, met jou als essentiële verbinder van inkoop en de business. Onderdeel van een nieuwe en vooruitstrevende inkooporganisatie. De kans om met jouw visie, inkoopspecialisme en ervaring met verandermanagement bij te dragen aan een world-class inkoopfunctie. Ben jij op zoek naar een unieke uitdaging als vervolgstap in jouw inkoop carrière?…

Contact

Boudewijn Meijs

Managing Consultant Werving & Selectie
+31(0)6 528 505 40
b.meijs@aevesbenefit.com

Selectie van opdrachtgevers