Wat we doen

De wereld om ons heen verandert in razend tempo. Dit heeft grote impact op de manier waarop organisaties zich dienen te ontwikkelen en de rol die de inkoopfunctie hierin speelt. Zoekt u oplossingen om uw inkoop- of concurrentiepositie te verbeteren? Wilt u de innovatiekracht van uw leverancierspool maximaliseren? Wilt u uw beleidsdoelstellingen in de inkoopfunctie verankeren? Met meer dan twintig jaar inkoopervaring in de private en (semi)publieke sector en de gebundelde kennis van ruim tweehonderd consultants, interim professionals en juristen met allen hun eigen expertisegebieden, begrijpen wij uw uitdaging als geen ander.

We richten ons op inkoopadvisering via spendanalyses, inkooporganisatie vraagstukken, inrichting van categorie-, leveranciers- en contractmanagement,  kostenbesparingsprogramma’s, projectmatig aanbesteden, en juridisch advies. Daarnaast geloven we in het gebruik van (big) data om de inkoopfunctie naar een volgend niveau te brengen. Denk hierbij aan het gebruik van process mining, supplier scouting / spying en business alignment methodieken.

Wat uw uitdaging ook is, onze werkwijze kenmerkt zich altijd door een pragmatische aanpak die gebaseerd is op een rijke ervaring aan inkooptransformaties en -projecten.

Contact

Léon Fleuren

Directeur Consultancy Privaat & Semi-Publiek
+31(0)6 114 348 89
l.fleuren@aevesbenefit.com

Yasmin van den Oudenrijn

Teammanager Consultancy Publiek
+31(0)6 426 393 58
y.vandenoudenrijn@aevesbenefit.com

Selectie van opdrachtgevers