Senior IT Inkoper – Privaat (bij AevesBenefit) – Nederland

9 sep 2019 Inkoop Privaat Nederland

Introductie

IT inkoop is zeg maar echt jouw ding! Hardware, software, het maakt niet uit. Je hebt jarenlange ervaring met IT inkoop en zou dit liefst delen met meerdere organisaties. Je lost complexe IT vraagstukken op en vindt het ook leuk om jouw kennis over te dragen (zowel intern al extern). Klinkt jou dit bekend in de oren? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Ter uitbreiding van ons private detachering team, zijn wij op zoek naar een:

Senior IT Inkoper (32 – 40 uur)

Organisatie

AevesBenefit is de marktleider op het gebied van inkoopadvies. We streven constant naar de beste match tussen de vraag van de opdrachtgever en de wensen van onze eigen medewerkers. Daarnaast is iedereen bezig met zijn/haar ontwikkeling en hebben we een eigen (inkoop) academy.

De eerste indruk van onze organisatie is wellicht wat strak en formeel, maar als je even binnen bent merk je hoe energiek, betrokken en vooruitstrevend we zijn. Plezier is ook zeker niet onbelangrijk; we houden van een vrijdagmiddag borrel of een sportieve activiteit en hebben voldoende zelfspot.

Functie

Als Senior IT Inkoper bij AevesBenefit ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers binnen de private sector. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn: BAM Groep, Schiphol Groep, Rabobank en Royal van Lent Shipyard.

Je zal gaan werken aan tactische tot strategische, IT inkooptrajecten. Hierbij kan je denken aan het uitvoeren van marktonderzoeken, de leveranciersselectie, onderhandelingen en stakeholdermanagement. Verder wordt er als externe inkoper van je verwacht dat je zowel gevraagd als ongevraagd (interne) klanten op diplomatiek wijze durft te adviseren en voor te lichten.

Gemiddeld gezien duren opdrachten 6 tot 9 maanden en worden deze zo goed mogelijk afgestemd op jouw wensen, ambitie en groeipad. Samen met de Fieldcoach stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan op, waarin je doelstellingen afspreekt en deze (half-) jaarlijks zal evalueren.

Naast jouw werkzaamheden bij opdrachtgevers, vind je het leuk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en trends in de markt. Daarnaast volg je interne of externe trainingen/cursussen om jouw kennis up-to-date te houden. Tevens is het mogelijk om deel te nemen aan de IT expertise groep, waarin je jouw kennis (intern) kan delen en als IT vraagbaak klaar staat voor onze junior en medior inkopers. Het is zelfs mogelijk om je als mentor aan te melden, waarin je junioren intensief gaat begeleiden.

Functie-eisen

Voor deze functie verwachten we dat je minimaal een afgeronde HBO opleiding hebt. We zullen bij een overeenkomst altijd vragen naar een kopie van jouw diploma. Het is handig om in bezit te zijn van of vrijstelling te hebben voor NEVI 1.

Je hebt minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring als inkoper binnen het IT domein. De industrie is minder van belang.

Verder zoeken we iemand die communicatief vaardig, vooruitstrevend, resultaat- én klantgericht en flexibel (in reistijd én werkuren) is.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie.

Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team, die een gezamenlijke drive hebben om de beste inkoopadvies organisatie te zijn en te blijven.

Qua arbeidsvoorwaarden kan je het volgende verwachten:

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een marktconform primair salaris, welke we tijdens de gesprekken nader zullen doornemen en is afhankelijk van de relevante werkervaring;
  • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
  • Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
  • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
  • Telefoon vergoeding van €45 netto;
  • Pensioen regeling via AEGON;
  • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
  • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Inlichtingen

Zou je graag meer willen weten over de functie van medior technisch inkoper? Neem dan contact op met Jessica Brouwer via 020-3116495 of Joanne Schouten via 020-2259236. Je kan uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer erbij te vermelden: 2814.

Zolang de vacature te vinden is op onze website, staan wij open voor sollicitaties.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar sluit deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Neem gerust contact op om andere mogelijkheden te bespreken; we denken graag met je mee!

Sollicitatie

Wil jij graag kennis van en ervaring met IT inkoop delen met verschillende organisaties? Laten we dan binnenkort, over een kop koffie/thee en een chocolaatje, verder praten over jouw mogelijkheden bij AevesBenefit en solliciteer via onderstaande ‘solliciteer’ knop!

Solliciteren