Senior inkoper – Utrecht

21 aug 2019 Inkoop Werving en Selectie Utrecht

Introductie

Wil jij werken bij een energieke en ondernemende financiële organisatie? Hou jij van een professionele werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief? Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van inkoop en wil je die kennis in de praktijk brengen?

AevesBenefit is voor één van haar opdrachtgevers op zoek naar een:

Senior Inkoper

Organisatie

De organisatie is met een omzet van €4 miljard een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland en richt zich op alle soorten verzekeringen. Momenteel werken er ongeveer 3400 medewerkers. Hun doel is om de verzekeringsbranche beter te maken. Ze streven er naar een organisatie te zijn waar klanten op kunnen vertrouwen en het klantenbelang centraal staat. Dit doen zij met medewerkers die verantwoordelijkheid nemen, ondernemerschap tonen en willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Het expertiseteam bestaat op dit moment uit acht personen die zich continu blijven verbeteren. Zij werken met veel plezier en zijn bezig om de afdeling te professionaliseren en de dienstverlening te verbeteren. Je komt terecht in een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waar de sfeer informeel is en je collega’s hulpvaardig zijn.

Functie

Als Senior Inkoper ligt jouw focus op strategic sourcing en leveranciersmanagement. Het belangrijkste is dat je de markt van binnen en van buiten kent. Je voegt waarde toe door processen te optimaliseren door middel van jouw expertise. Vanwege jouw up-to-date kennis van ontwikkelingen en technologie breng je advies uit aan je collega’s en weet je ze te inspireren.

Tevens is het belangrijk dat je het leuk vindt om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

 • Het uitvoeren van marktverkenningen en strategische oriëntaties;
 • Kosten-, waarde- en risicoanalyses maken;
 • Zorgen voor een effectieve inkoopstrategie met een goede balans tussen prijs/kwaliteit.
 • Onderhandelen, deals maken en het overdragen van overeenkomsten.

Functie-eisen

Je hebt een pragmatische insteek, innovatief vermogen en een heldere visie op strategic sourcing en leveranciersmanagement. Je bent leergierig, rationeel en durft initiatief te nemen. Tevens heb je sterke communicatieve vaardigheden waarmee je collega’s inspireert en overtuigt.

Daarnaast zien we de volgende punten graag terug in je profiel:

 • Een afgeronde hbo en/of academische opleiding;
 • NEVI 1 en 2 zijn een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Brede kennis, waardoor je diverse vakgebieden snel eigen kunt maken.

Aanbod

 • Marktconform salaris, gebaseerd op een 36-urige werkweek, aangevuld met zeer interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand;
 • Collectieve pensioenregeling;
 • Tijd- en plaatsonafhankelijk werken;
 • Een inspirerende en uitdagende werkomgeving.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Boudewijn Meijs – 06-52850540 – b.meijs@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!

Solliciteren