Senior Inkoper Professional Services (W&S) – Rotterdam

17 aug 2020 Inkoop Werving en Selectie Rotterdam

Introductie

Wil jij werken in een veranderende organisatie waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt? Waar je de ruimte krijgt om te ondernemen en verantwoordelijk bent voor de inkoop van Professional Services? Ben jij in staat om de business en de leveranciers aan elkaar te verbinden in het toepassen van oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

AevesBenefit is ter versterking van het inkoopteam van een van haar opdrachtgevers in Rotterdam op zoek naar een:

(Senior) Inkoper Professional Services (W&S)

Organisatie

Deze organisatie bevindt zich in een snel veranderende markt en is hierin een van de marktleiders. In een open en informele werkomgeving krijg je de ruimte voor ondernemerschap. Het team bestaat uit enthousiaste collega’s, die kwaliteit en duurzaam inkopen hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast leggen zij de verbinding tussen de businessunits en de markt. Voor de uitbreiding van hun team zijn zij op zoek naar een Senior Inkoper die in staat is om innovatieve en creatieve oplossingen uit de (leveranciers) markt te sourcen en deze vervolgens intern te verkopen. Iemand die naast deze inhoudelijke verantwoordelijkheid ook een rol speelt in de verdere ontwikkeling van inkoop binnen de organisatie.

Functie

Als Senior Inkoper ben je een spil tussen de leveranciers en de organisatie en draag je zorg voor een efficiënte en adequate communicatie tussen alle partijen. Je bent volledig verantwoordelijk voor het ten uitvoer brengen van het inkoopbeleid. Verder ga je op basis van de inkoopbehoefte van de businessunits een gefundeerd plan opstellen, presenteren en deze tot uitvoering brengen.

Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • Het sluiten van contracten die nodig zijn voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden samen met de businessunits;
  • Het meedenken over het bepalen van de inkoopstrategie en verbetervoorstellen doen;
  • Het bewaken en waar nodig verbeteren van de interne en externe inkoopprocessen;
  • Het verzorgen van leveranciersbeoordelingen op basis van interne en externe gegevens.

Functie-eisen

Je bent actief bezig geweest met jouw ontwikkeling en hebt snelle leercurves doorgemaakt. Daarnaast heb je lef, ben je proactief en heb jij een hoog energieniveau. Hiermee weet je de beoogde doelstellingen te realiseren in een steeds sneller veranderende organisatie. Nieuwe omgevingen en situaties maak dan ook snel eigen.

Voor deze functie zien we daarnaast graag het volgende terug in jouw profiel:

  • Affiniteit met duurzaamheid;
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
  • Enkele jaren relevante inkoopervaring;
  • Ervaring met de inkoop van services als HR, callcenter of sales is een sterke pre;
  • Uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden.

Aanbod

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden, waarin je de ruimte hebt om jouw visie op inkoop te implementeren. Je hebt de ruimte om te ondernemen en verbetermogelijkheden te realiseren, waardoor je direct veel impact hebt binnen de organisatie. Je komt daarnaast te werken bij een duurzaam en modern bedrijf waar er gewerkt wordt volgens “het nieuwe werken”. Daar tegenover staat een aantrekkelijke primaire arbeidsvoorwaarden aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld en een vrij te besteden flexbudget van ruim 14%.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Elen Yildirim – 0653293203 – e.yildirim@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Interesse? Solliciteer via onderstaande knop!