Senior Inkoper (Bij Procumulator/AevesBenefit) – Nederland

5 feb 2020 Inkoop Privaat Nederland

Introductie

Gaat jouw hart sneller kloppen van uiteenlopende (inkoop gerelateerde) vraagstukken bij verschillende opdrachtgevers? Zie jij daarnaast als een uitdaging om je naast inkoop, ook jouw commerciële kwaliteiten naar een hoger niveau te tillen? En wil je dat doen bij een organisatie waarin je veel vrijheid krijgt? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega!

Ter vervanging van een collega zoeken wij per direct een:

Senior Inkoper (32 – 40 uur)

Locatie: Amsterdam


Organisatie

Bij Procumulator ondersteunen wij onze klanten in de indirect spend, zo verzorgen wij de inkoop én het contractmanagement van producten en diensten voor verschillende toonaangevende retail bedrijven, als oa. de Bijenkorf, G-star, Praxis, Hema en Schaap & Citroen binnen Nederland en België.

Door het inkoopvolumes te bundelen te combineren met de inzet van professionele categoriemanagers, weten we inkoopsynergie te creëren op een uitgebreid pakket categorieën. Denk aan bijvoorbeeld Marketing, Transport, Facilitaire dienstverlening, Werving & Selectie en Telefonie. Op deze manier creëren wij toegevoegde waarde voor onze klanten.

Onze bedrijfscultuur laat zich het beste omschrijven als een hechte club van 8 (inkoop) professionals, die allemaal nét even anders zijn. We hebben een directe en open communicatiestijl waarbij we altijd streven naar het beste resultaat voor onze klanten.

Procumulator is onderdeel van Aeves Groep.

Functie

Als senior inkoper ben je een belangrijke spil; je houdt je bezig met zowel inkoopactiviteiten (strategisch en tactisch) als het accountmanagement van meerdere grote klanten. Als spil weet jij je te manifesteren in de uitdagende facetten die bij de functie komen kijken.

Werkzaamheden zoals het effectief bundelen van inkoopvolume, het behalen van schaalvoordeel en met de klant meedenken over het specificeren van een vraagstuk klinken voor jou niet onbekend. Jij ziet in welk volume nodig is, maar ook waarop bespaard kan worden. Verder houd je je bezig met het regisseren van tenders en het sluiten van raamovereenkomsten. Gedurende deze werkzaamheden weet je de kwaliteit te bewaken door het inzetten van je jarenlange inkoopervaring en people skills. Kortom, jij wilt je profileren als expert op de met jouw afgestemde categorieën.

Je haalt voldoening uit het enthousiasmeren van collega’s en het overtuigen van belangrijke stakeholders in veranderprocessen. Daarnaast weet je nieuwe en bestaande klanten te binden en te boeien voor onze dienstverlening. Tot slot lijkt het je een uitdaging om een bijdrage te leveren aan het uitbouwen en innoveren van de dienstverlening die wij bieden.


Functie-eisen

Je bent je bewust van de complexiteit van projectmatige inkooptrajecten, je speelt graag een actieve rol in het gehele inkoopproces en bent bekend met tenderprocessen. Jij bent iemand met een gezonde dosis humor, ambitie en drive. Je beschikt over een sterk aanpassingsvermogen, je bent pragmatisch en je weet je professioneel op te stellen.

Verder zien we graag de volgende punten terug in jouw profiel:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding (bij voorkeur aangevuld met relevante inkoopcursussen/trainingen);
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Affiniteit met commercie én ervaring als consultant zien we als een pre, maar geen vereiste;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt affiniteit met de inhoud van onze segmenten.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele werkgever met een topreputatie. Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team. Een team met een sterke gezamenlijke drive om de beste te zijn en te blijven.

Qua arbeidsvoorwaarden kan je het volgende verwachten:

 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Het primaire salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Winstuitkering
 • Vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen;
 • Lease auto;
 • Laptop;
 • Telefoon;
 • Pensioen regeling met een premie verdeling;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Joanne Schouten (recruiter) via 020 311 64 97 / 06 2139 6126. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Vacaturecode: 6436

Sollicitatie

Enthousiast geworden en wil jij het verschil maken bij onze opdrachtgevers?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.

Solliciteren