Senior Inkoopadviseur Werken (bij AevesBenefit) – Nederland

12 jan 2021 Inkoop Publiek Nederland

Introductie

Heb jij een passie voor het aanbestedingsvak én krijg jij energie van werken binnen werken? Krijg jij energie van afwisseling en diversiteit in jouw projecten en zet jij jouw kennis en ervaring graag in bij verschillende opdrachtgevers? En wil jij werken bij een organisatie die de medewerker centraal zet en meedenkt over zijn/haar ontwikkeling in de breedste zin van het woord? Lees dan snel verder!

Ter uitbreiding van het publieke team, zijn we op zoek naar:

Senior Inkoopadviseur Werken (32-40 uur)

Locatie: Straal van +/- 1 uur rondom woonplaats en mogelijkheden om (deels) thuis te werken

Organisatie

We zijn één team met één doel: we ontzorgen maximaal op het gebied van inkoop en contractmanagement. We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Onze mensen vliegen uit om te doen waar zij het beste in zijn: hun vak. Met een thuisbasis om kennis op te halen zijn ze nooit alleen. We zijn altijd in beweging. We groeien en ontwikkelen terwijl we gaan. Ons eindpunt? Verder. Wij zijn AevesBenefit. Het kloppend hart van inkoop Nederland.

We zijn een serieuze club met leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

Functie

Als Senior Inkoopadviseur bij AevesBenefit bied je ondersteuning aan verschillende organisaties binnen de publieke sector op het gebied van GWW inkoop- en aanbestedingen.

In jouw projecten zal je afwisselende verantwoordelijkheden hebben, denk bijvoorbeeld aan:

 • Zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van aanbestedingen op het gebied van met name civieltechnische werken;
 • Gezamenlijk met het projectteam de aanbesteding conform verwachting begeleiden en opleveren;
 • Opstellen van inkoop- en aanbestedingsplannen;
 • Contractmanagement binnen GWW-projecten;
 • Opstellen van alle benodigde aanbestedingsstukken, waaronder selectie- en inschrijvingsleidraad, nota’s van inlichtingen, proces-verbaal van aanbesteding, beoordelingsprotocollen, voorgenomen en definitieve gunningsbesluiten, etc.
 • Opstellen en teken-gereed maken van overeenkomsten;
 • Gevraagd (en ongevraagd) adviseren over inkoop-gerelateerde onderwerpen op managementniveau;
 • Adviseren van projectleiders en werkvoorbereiders over de aanbestedingswet en het inkoopbeleid.

Gemiddeld gezien duren opdrachten 6 tot 9 maanden en worden deze zo goed mogelijk afgestemd op jouw wensen, ambitie en groeipad. Samen met jouw fieldcoach stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan op, waarin je doelstellingen afspreekt en deze (half-) jaarlijks zal evalueren.

Naast jouw werkzaamheden bij opdrachtgevers, vind je het leuk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en trends in de markt. Daarnaast volg je interne of externe trainingen/cursussen om jouw kennis up-to-date te houden. Het is zelfs mogelijk om je als mentor aan te melden, waarin je junioren intensief gaat begeleiden.

Functie-eisen

Je beschikt over een sterk aanpassingsvermogen en je weet je pragmatisch en resultaatgericht op te stellen. Met jouw klant- en leveranciersgerichtheid zet jij je in op de optimale inkoopprestaties te behalen. Je blijft graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Je vindt het leuk om de beste oplossing te leveren voor jouw business partner(s) en je weet eenvoudig te bewegen binnen de wet- en regelgeving omtrent het (Europees) aanbesteden. Je bent goed in het organiseren en (tijdig) bijsturen van de aanbesteding, zodat de resultaten tijdig bereikt worden.

Daarnaast zien we ook graag terug in jouw profiel:

 • Een afgeronde HBO-/WO opleiding;
 • Bij voorkeur aangevuld met opleidingen op het gebied van inkoop, zoals NEVI 1 en/of NEVI 2;
 • Aantoonbare ervaring als (senior) inkoopadviseur binnen een complexe engineering, inkoop en constructie omgeving;
 • Je hebt kennis en ervaring met ARW 2016, en geïntegreerde contractvorm UAV en (UAV, UAV-GC en hybride), en optioneel met Fidic;
 • Innovatieve aanbestedingsvormen zoals EMVI-bestekken zijn voor jou niet onbekend.

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast, gedreven team, met een drive om de beste inkoop bureau organisatie te zijn en blijven.

Dit krijg je van ons:

 • Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden;
 • Vakantiegeld en een bonus (gemiddeld één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
 • Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
 • Connectiviteitvergoeding van €45 netto;
 • Pensioenregeling via AEGON;
 • Ruimte om jezelf op jouw manier te ontwikkelen. Precies zoals jij dat wil;
 • Een fantastische werkplek met leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Kortom, alles om je werk goed én met plezier te doen!

Inlichtingen

Alsof we je een spiegel voorhouden? Laten we dan snel tijdens een (digitale) kop koffie verder praten over jouw mogelijkheden bij AevesBenefit en neem contact op met Joanne Schouten (recruiter) via 06-21396126 of Burcu Iserio via 06-57567588. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Referentienummer: 7120.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Sollicitatie

Enthousiast geraakt en denk jij het verschil te kunnen maken bij onze opdrachtgevers?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.