Senior Inkoopadviseur Facilitair – Privaat (bij AevesBenefit) – Nederland

10 sep 2019 Inkoop Privaat Nederland

Introductie

Houd jij er van om er voor te zorgen dat er goede afspraken en contracten worden gemaakt voor de diensten die de organisatie wil inkopen? Weet jij de behoeften duidelijk in kaart te brengen en waar nodig advies te geven omtrent verbeteringen?

Vanwege de groei van ons private team, zijn we op zoek naar:

Senior inkoopadviseur Facilitair (32 – 40 uur)

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Als Senior Inkoopadviseur Facilitair ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers van AevesBenefit. Je houdt je bezig met de selectie van leveranciers binnen een keur van facilitaire diensten als bijvoorbeeld catering, beveiliging en schoonmaak. Daarnaast ben je bekend met begrippen als total facility management en hebt ervaring met outsourcing van deze dienstverlening. Een opdracht duurt gemiddeld 6 tot 9 maanden, waarbij het van belang om je snel eigen maken binnen de organisatie.

Je verzorgt alles omtrent de inkoop van facilitair, wat qua verantwoordelijkheden en taken per opdracht kan verschillen. Echter, zou je het volgende kunnen verwachten:

 • Adviseren bij het specificeren van de inkoopbehoeften;
 • Ontwikkelen van en draagvlak creëren voor het inkoopbeleid;
 • Onderhandelen om de beste voorwaarden te krijgen met het oog op een lange termijn relatie;
 • Analyseren van de spend en leveranciersportfolio, kansen identificeren en aandragen bij het management;
 • Leveranciers- en/of contractmanagement;
 • Meewerken aan (de verbetering van) de inkoopstrategie.

Naast bovenstaande werkzaamheden, krijg je bij AevesBenefit de gelegenheid om op innovatieve wijze mee te denken in mogelijkheden om jezelf én onze organisatie verder te professionaliseren. Het is dan ook belangrijk dat je:

 • Het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de interne kennis en kwaliteit en deelt op proactieve wijze jouw kennis;
 • Jezelf (blijvend) wilt ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk vlak, door deel te nemen aan Q-sessies en het volgen van trainingen en cursussen;
 • Ontwikkelingen en trends vanuit de markt op de voet volgt!

Functie-eisen

Bij AevesBenefit houden we van professionals met een gedreven en ondernemende mentaliteit, die zich goed (en snel) weten aan te passen aan een nieuwe omgeving. Je bent in staat om jouw boodschap duidelijk over te brengen op verschillende niveaus, bent leergierig en blijft op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen binnen jouw specialisme.

Daarnaast heb je ruime ervaring op het gebied van Facilitair inkoop. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en bij voorkeur aangevuld met de NEVI opleiding.

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Variabele bonus;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Lease auto, of volledige mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 2809.

Zolang de vacature op onze website te vinden is, is het mogelijk om te solliciteren.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Wil jij de goederen en diensten inkopen bij verschillende organisaties en jouw kennis en ervaring met hen delen, om ze daarmee naar een hoger niveau te tillen?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.

Solliciteren