Procurement professional (vanaf 1 jaar relevante werkervaring) – ‘s-Hertogenbosch

12 aug 2020 Inkoop Talentontwikkeling 's-Hertogenbosch

Introductie

Ben jij op zoek naar een carrièrestap, waarbij jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen binnen het inkoopvak bij een belangrijke speler in de energietransitie? Enexis Groep investeert graag in jou als professional, met als doel dat jij zo snel mogelijk de rol van procurement professional volledig zelfstandig weet vorm te geven. Heb jij de potentie, ambitie en motivatie om in korte termijn veel te leren en deze uitdagende rol invulling te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

AevesBenefit is voor Enexis Groep op zoek naar een gedreven en gemotiveerde:

Procurement professional (vanaf 1 jaar relevante werkervaring)


Organisatie

Enexis Groep werkt dag en nacht aan betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag en voor de toekomst. De bedrijven binnen de Enexis Groep zijn samen gedreven, snel en wendbaar. Daardoor kunnen zij, met hun 4500 enthousiaste medewerkers, optimaal inspelen op de maatschappelijke eisen en uitdagingen. Door de opgedane kennis, expertise en energie op alle mogelijkheden manieren in te zetten, geven zij vaart aan de energietransitie, waardoor zij de rol van regisseur uitstekend vervullen.

De afdeling inkoop is verantwoordelijk voor de inkoopactiviteiten in de breedste zin van het woord. Denk aan (pre-)sourcing, contracting tot het analyseren van marktontwikkelingen, van data naar stuurinformatie en het verder ontwikkelen van het leveranciersmanagement. Er zijn verschillende klantfocusteams binnen Enexis namelijk; Aannemerij, Techniek, ICT en Non Product Related (NPR). Deze functie valt binnen het kernteam ICT.

Functie

Vanuit Enexis Groep krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en aan de hand van een maatwerkprogramma krijg jij de juiste tools, theorie en handvatten om snel op gewenst niveau te komen. De leercurve is steil, de verwachting hoog en de mogelijkheden oneindig, waardoor jij in relatief korte tijd aan veel uitdagende en dynamische inkooptrajecten mee kan en mag werken. Vanuit jouw rol weet jij als geen ander waar de interne klant behoefte aan heeft en hoe jij dat moet vertalen naar concrete plannen en acties. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen op ICT gebied en zorgt dat de ambitieuze doelstellingen van de organisatie en van inkoop behaald worden. Verder:

  • Ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de (pre-) sourcing, contracting en het leveranciersmanagement, met een focus op het ICT vakgebied;
  • Zet je, samen met de interne klant, de grote lijnen uit en ben je tegelijkertijd in staat om meer operationele zaken weloverwogen en snel af te handelen;
  • Behaal je het maximale resultaat vanuit (Europese) aanbestedingen, met een innovatieve manier van werken en daarbij zoek je altijd naar de beste manier van samenwerken en sourcen;
  • Tot slot, behoud je oog voor zowel de doelmatigheid als de rechtmatigheid.

Functie-eisen

Zelfredzaamheid, betrokkenheid en een verbinder typeren jou als persoon. Je bent daarnaast proactief en neemt initiatief. Door goed te luisteren en open te communiceren weet je anderen te overtuigen en verandering teweeg te brengen. Je bent zichtbaar in de organisatie, brengt personen en afdelingen bij elkaar en weet daardoor anderen te activeren en te inspireren. Daarnaast heb je een stevige persoonlijkheid, kom je op voor jouw mening en visie en pak je ownership in jouw eigen ontwikkeltraject.

  • Minimaal een afgeronde hbo opleiding. Aantoonbaar Academisch denkniveau is wenselijk.
  • Minimaal één jaar werkervaring in een inkoopfunctie en bekend met (Europees) aanbesteden. Enige ervaring met (Europees) aanbesteden is een sterke pré.
  • Sterke affiniteit met en/of kennis van het ICT domein.

Aanbod

  • Een uniek ontwikkel programma met focus op jouw steile leercurve;
  • Een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en een goede werk-privé balans;
  • Een passend salaris met groeipotentieel.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen? Neem contact op met Annabelle van der Vossen – 06 46 31 76 55 – a.vandervossen@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Solliciteer via onderstaande knop!