Procurement Professional NPR – Landelijk

6 mei 2019 Inkoop Werving en Selectie Landelijk

Introductie

Wil jij werken bij een internationaal georiënteerd bedrijf? Een bedrijf dat ambitieus is, snel groeit en de komende jaren grote stappen gaat zetten. Zoek jij een omgeving die bewust is van de noodzaak te veranderen, zodat jij los kan gaan met jouw inzicht en initiatief? Ben jij een echte teamplayer, maar ook in staat om onafhankelijk en zelfstandig te werken?

AevesBenefit zoekt voor haar opdrachtgever een gemotiveerde en enthousiaste:

Procurement Professional NPR

Organisatie

De organisatie is wereldwijd actief en een van de marktleiders. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van een compleet pakket aan automatische toegangsoplossingen. De organisatie in de huidige vorm is 25 jaar geleden ontstaan door een fusie van twee marktleiders op het gebied van sloten en beveiligingssystemen. De afgelopen 20 jaar is het bedrijf sterk gegroeid en is het werkgebied verbreed door samenvoeging en/of overnames van bedrijven die zich op verschillenden soorten toegangssystemen richtten. In 2017 zijn de collectieve kennis en middelen van de verschillende bedrijven samengebracht onder één merknaam.

Het assortiment is heel breed en richt zich op vele industrieën. Ze richten zich onder meer op complete toegangssystemen in de gezondheidszorg, de mijnbouw, de luchtvaart en de scheepvaart. Door al die expertise en ervaring kunnen ze iedereen de optimale toegangsdeur bieden. Het bedrijf onderscheidt zich door niet alleen het toegangssysteem te leveren, maar zich ook te richten op ondersteuning en advies aan de klant tijdens het bouwproces. Verder onderhouden en moderniseren ze de installaties ook nadat ze geleverd zijn. Dit geeft als voordeel dat een klant aan één leverancier genoeg heeft en dat de processen daardoor efficiënt verlopen.

Door alle organisatorische veranderingen is er op dit moment geen eenduidig proces voor alle indirecte inkoop. Er wordt daardoor een Indirect Spend Manager gezocht die zich richt op de centralisatie van alle indirecte spend om grip te krijgen op kosten, kwaliteit te verbeteren en de business beter te kunnen bedienen.

Functie

Als Indirect Spend Manager ben je het enige aanspreekpunt voor alle Nederlandse vestigingen van dit bedrijf en zorg je ervoor dat het bedrijf eenheid uitstraalt richting haar leveranciers. In totaal zijn er vijf locaties waar jij verantwoordelijk voor bent. Je gaat aan de slag met het vergroten van het totale inkoopvolume, je reduceert de complexiteit van contracten en optimaliseert de verhoudingen met leveranciers.

Verder ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het analyseren van de uitgaven;
 • Het maken van een stappenplan met betrekking tot uitgavenbeperking;
 • Het managen van projecten met betrekking tot Indirect Spend;
 • KPI-management (Key Performance Indicator);
 • Marktonderzoek met als doel het vinden van potentiële leveranciers en het op de hoogte blijven van de laatste inkoopactiviteiten.

Functie eisen

Je bent een verbindende factor, analytisch ingesteld en gericht op feiten. Daarnaast kan jij goed onderhandelen en beschik je over uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden. Jij hebt een sterke intrinsieke motivatie en weet daardoor meerdere projecten tot een goed einde te brengen, ondanks dat je daar simultaan aan werkt.

Tevens dien jij te beschikken over de volgende aspecten:

 • Afgeronde economische opleiding op HBO of academisch niveau;
 • Ongeveer 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Ervaring met verandermanagement
 • Een aanvullende inkoopopleiding, zoals NEVI 1 en 2, is een pré;
 • Je voelt je thuis in een internationale omgeving;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Aanbod

Je gaat een uitdagende en zelfstandige functie bekleden in een ambitieus en snelgroeiend bedrijf, waarbij je bereid moet zijn om op alle vestigingen aanwezig te zijn. Binnen het bedrijf zijn er korte lijntjes en heerst er een ‘just do it’-cultuur. Het salaris is marktconform en wordt aangevuld met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard wordt er een leaseauto gefaciliteerd om het woon-werkverkeer te overbruggen.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Boudewijn Meijs – 06 52850540 – b.meijs@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!

Solliciteren