Operational Buyer (W&S) – Zuid-Holland

5 okt 2020 Inkoop Werving en Selectie Zuid-Holland

Introductie

Lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van een marktleider in de technologie? Ben jij in staat om als inkoopprofessional bij te dragen aan de tijdige levering van de producten? Heb jij oog voor detail en weet jij goed om te gaan met verschillende stakeholders binnen een internationale omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

AevesBenefit is voor een van haar opdrachtgevers in Zuid-Holland op zoek naar een:

Operational Buyer

Organisatie

Dit gespecialiseerde bedrijf werkt met ruim 250 professionals in een van de meest uitdagende industrieën ter wereld. Ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Vernieuwing en verbetering zijn sleutelwoorden. Met de meest vooruitstrevende technieken draagt deze organisatie bij aan de eindproducten van haar klanten. In een van de moderne faciliteiten in Nederland worden producten ontworpen, gemaakt, geassembleerd, getest en geleverd. Het marktlandschap verandert in hoog tempo. De organisatie verandert hierdoor, om beter in te kunnen spelen op de kansen en ontwikkelingen.

Inkoop ondergaat hierdoor veranderingen om meer te kunnen concentreren op onder andere de strategische ontwikkeling van de leveranciersbasis. Ongeveer twintig inkoop professionals verdeeld over verschillende niveaus en productgroepen hebben de belangrijke verantwoordelijkheid om optimaal samen te werken met de business en de supply chain te stroomlijnen. Ter versterking van het internationale inkoopteam zijn ze op zoek naar een Operationele Inkoper.

Functie

Als Operationeel Inkoper ben je verantwoordelijk voor het aanmaken en vrijgeven van de inkooporders, die in lijn liggen met de eisen van de organisatie. Je zorgt voor de juiste verwerking daarvan en hebt een goed beeld van de informatie met betrekking tot alle openstaande inkooporders. Je hebt nauw contact met de leveranciers en bent verantwoordelijk voor de opvolging, zodat de leveringen tijdig binnenkomen. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden ben je het belangrijkste operationele communicatiekanaal tussen de projecten, inkoop en de leveranciers.

Functie-eisen

Als Operationele Inkoper zorg je voor optimale interne en externe samenwerking en heb jij de processen en administratie goed op orde. Je bent proactief, vasthoudend en weet alle benodigde zaken te organiseren. Van nature ben je nieuwsgierig en heb je de benodigde organisatiesensitiviteit om met alle betrokkenen te kunnen samenwerken.

Voor deze functie dien jij te beschikken over de volgende kwaliteiten:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, NEVI-opleiding is een sterke pre;
  • Affiniteit met techniek;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Duits is een pre;
  • Uitgebreide kennis van MS Office (Word, Outlook en Excel);
  • Ervaring met inkoopprocessen en ERP-systemen, b.v. Trimergo en SAP;
  • Een sterke persoonlijkheid met een positieve uitstraling en authenticiteit.

Aanbod

Er staat je een ontzettende gave baan te wachten in een boeiende sector met constante vernieuwingen. Je werkt samen met een team van experts en je krijgt de kans je te ontwikkelen in een omgeving met doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Boudewijn Meijs – 06 52850540 – b.meijs@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!