Operational Buyer (W&S) – Eindhoven

26 apr 2021 Inkoop Werving en Selectie Eindhoven

Introductie

Een functie in een snelgroeiende organisatie. Vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans je te ontwikkelen. Een goede werksfeer, met een open en informele cultuur. Word jij hier enthousiast van? Lees dan snel verder!

AevesBenefit is voor een klant in Eindhoven op zoek naar een:

Operational Buyer

Organisatie

Dit internationaal georiënteerd bedrijf is ruim 70 jaar actief als partner van een klantenkring in de medische, halfgeleider-, analytische en industriële automatisering markten. Zij stellen hun klanten in staat innovatie te versnellen, processen te vereenvoudigen en zich te richten op kernactiviteiten. Er worden diverse diensten verleend op het gebied van engineering, productontwikkeling en complete assemblage van complexe en geavanceerde modules en apparaten op basis van hoogwaardige mechanica, elektronica en software. Grotendeels van de producten worden in eigen huis geproduceerd, maar heeft het bedrijf ook een wereldwijd netwerk van leveranciers, geoptimaliseerd op kosten en flexibiliteit. Het bedrijf is wereldwijd actief, met productielocaties en verkoopkantoren in Europa, de VS en Azië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven en heeft in totaal ongeveer 450 medewerkers.

Functie

Als Operational Buyer maak je deel uit van een commodity team waarbij het volledige team verantwoordelijk is voor het realiseren van de doelstellingen binnen de commodity. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het tijdig en compleet plaatsen van inkooporders, waarbij je ervoor zorgt dat deze z.s.m. worden bevestigd. Je controleert vervolgens of de bevestiging in overeenstemming is met de planning en ziet erop toe dat de inkooporders conform bevestiging op tijd en compleet geleverd worden. Verder behoren tot jouw taken:

 • Verlenen van ondersteuning bij eventuele corrigerende acties in geval van late leveringen.
 • Het periodiek opmaken en verspreiden van accurate inkoop forecasts.
 • Het opbouwen en onderhouden van een effectieve relatie met leveranciers.
 • Het onderhouden van het inkoopsysteem o.a. leveranciersgegevens, productgegevens, doorlooptijden en voorraadparameters.
 • Het onderhouden van inkoopprocedures en processen om een efficiënte, effectieve en uniforme manier van werken voor alle commodities te waarborgen.
 • Het volledig beheren van de retour/ reparatie processen om de impact voor productie, projecten, magazijn en leverancier te minimaliseren.

Functie-eisen

Jij bent goed in onderhandelen en laat je daarbij niet uit het veld slaan door een beetje weerstand. Met jouw vasthoudendheid en creativiteit weet je die weerstand weg te nemen en je doel te behalen. Verder is kun jij makkelijk schakelen tussen verschillende niveaus en hou je ervan om planmatig te werk te gaan. Jij bent een ondernemende teamspeler die niet bang is om initiatief te nemen. Verder vragen wij:

 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding in een technische- of logistieke richting eventueel aangevuld met NEVI 1.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van MRP- systemen.
 • Een goede communicatieve vaardigheden en kennis van de Engels en/of Duitse taal.
 • Kennis van en ervaring met Supply Chain processen.
 • Doorzettingsvermogen, integriteit, flexibiliteit, accuratesse en oog voor detail.

Aanbod

Je komt terecht in een informele en collegiale werkomgeving, waar aandacht is voor ieder individu. Je gaat werken binnen een team collega’s welke net zo gepassioneerd zijn over het inkoopvak als jijzelf. Die passie wordt beloond met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden (onder andere 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, bonusregeling) en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Boudewijn Meijs – 06 52850540 – b.meijs@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!