Workshop Professioneel Leveranciersmanagement

18 mei 2015

Aeves Crics-Logo

Het belang van een goed contractmanagement proces begint inmiddels wel bij organisaties door te dringen. Maar waarom wordt er dan nog zo weinig gesproken over leveranciersmanagement? Want uiteindelijk is contractmanagement onderdeel van leveranciersmanagement. Dus als je als organisatie bezig bent met contractmanagement, dan ben je voor een deel dus al bezig met je leveranciersmanagement. En als je er al mee bezig bent, dan kun je er maar beter voor zorgen dat het voor iedereen duidelijk is wat jouw organisatiedoelstellingen zijn voor het leveranciersmanagement.

De workshop Professioneel Leveranciersmanagement is gericht op het goed formuleren van je doelstellingen bij leveranciersmanagement. Om die doelstellingen op een goede manier te kunnen vastleggen, is het belangrijk dat je niet alleen weet wat jouw organisatie wil, maar is het ook van belang om in de gaten te houden wat je leveranciers van je willen. En met name dat laatste wil nog wel eens een behoorlijke valkuil zijn, zeker als er sprake is van tegengestelde belangen. Het is dan ook erg belangrijk om je te verdiepen in je leveranciers.

Inhoud workshop:

Tijdens de workshop gaan we dieper in op de volgende onderwerpen:

  • Verschil leveranciersmanagement versus contractmanagement;
  • Belang van leveranciersmanagement;
  • Hoe zet je leveranciersmanagement op binnen je organisatie;
  • Wat wil de leverancier nou eigenlijk?;
  • Resultaten leveranciersmanagement;
  • Praktijkvoorbeelden.

De workshop wordt gegeven door twee, op hun vakgebied, ervaren moderatoren:

Moderatoren: Wim van Eck, directeur CRICS BV en Wim Nieland, directeur Publiek bij inkoopadviesbureau Aeves

Datum: 6 oktober 2015

Programma: 12.00 – 12.45 uur lunch

12.45 – 17.15 uur workshop

17.15 – 18.00 uur borrel

Kosten: €295,- (excl. BTW) p.p. (incl. Lunch en borrel)

Locatie: Aeves, Brinklaan 34, Bussum

Doelgroep: Inkoopmanagers, inkoop-teamleiders en (senior-)inkopers uit de publieke sector

Inschrijven: Inschrijven voor de workshop kan via het formulier hieronder, of door een e-mail te sturen naar info@aevesbenefit.com met uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres en eventueel een inkoopordernummer. U ontvangt na aanmelding per e-mail een bevestiging van deelname.