Wat zoek jij in je baan?

17 dec 2013

Zoveel mensen, zoveel wensen. Kun je jouw baanwensen goed onder woorden brengen? Misschien ben je nog niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Of wil je wel een nieuwe baan maar lijkt de overstap je momenteel te riskant. Je weet wat je hebt en je moet maar afwachten wat je krijgt… Daarnaast is je huidige vaste contract ook wat waard. Toch dagen we je uit: denk eens aan een baan als interim professional of consultant!

Aeves is een jong adviesbureau. We bestaan nu bijna twee jaar en in 2013 zijn we gegroeid met ‘tripple digits’. Daarom zoeken we nieuwe, jonge (van geest), dynamische, slimme en vooral leuke mensen die als inkoopconsultant overheidsorganisaties willen adviseren. Dat kan zijn op het gebied van inkoop, aanbesteden of contractmanagement. Vaak zijn onze klanten slim genoeg om het zelf te kunnen, en hebben ze alleen tijdelijk hulp nodig om alle projecten geklaard te krijgen. Daarnaast wordt Aeves steeds vaker betrokken bij interessante inkooponderzoeken en voeren we Europese aanbestedingen ‘as a service’ en met een resultaatsverplichting uit. Aeves biedt jou dus een grote diversiteit aan interessante projecten in de publieke sector aan.

Er zitten voor- en nadelen aan het werken als interim professional of consultant. Zo wordt er een beroep op je flexibiliteit gedaan. Opdrachtgevers zitten immers niet altijd op tien kilometer bij je huis vandaan. Daar kun je zeker van zijn. Maar we realiseren ons wel wat de impact hiervan kan zijn. Ook biedt Aeves je ‘gewoon’ de zekerheid van een vaste aanstelling, goede arbeidsvoorwaarden (geen bonussen om omzet te pushen), een fiks opleidingsbudget, gelijkgezinde collega’s die je scherp houden, een steile leercurve, zingeving (het draait écht ergens om bij onze opdrachtgevers) en vooral heel veel afwisseling. We hechten veel waarde aan een goede privé-werk balans. Dus niet iedere week ’s avonds een onvrijwillige aanslag op je privé-agenda, maar ruimte voor jouw persoonlijke wensen en omstandigheden.

Hebben we een of meer van jouw wensen onder woorden kunnen brengen? Spreekt het beeld je aan? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturesite: https://aevesbenefit.com/vacatures/medior-inkoopconsultant. Ik nodig je bovendien graag uit om te komen kennismaken op ons kantoor in Bussum en te praten over jouw toekomst… Misschien bij Aeves!

Wim Nieland

Directeur Publiek