Uitnodiging: Ronde Tafel – Het toekomstbestendige contract

23 aug 2017

AevesBenefit en HarveyBloom nodigen u graag uit voor een Ronde Tafel-sessie. Onderwerp is “Het Toekomstbestendige Contract“. Zie daarover ook het gelijknamige artikel in Deal!.

Tijdens deze informatieve en informele bijeenkomst zullen wij stilstaan bij hoe inkoopafdelingen bij het contracteren kunnen inspelen op toekomstige ontwikkelingen – of ze nu wel of niet te voorzien zijn.

Vanuit de inkoopsituatie (relatie met de leverancier) zullen praktische tips worden gegeven. Om de discussie optimaal te kunnen voeren, zullen de sprekers vanuit de praktijk (bedrijfsjurist, advocaat, rechter-plaatsvervanger) vertellen hoe met dit soort zaken wordt omgegaan.

Graag nodigen wij u uit om tijdens de Ronde Tafel-sessie voorbeelden vanuit uw eigen praktijk te toetsen aan de voorbeelden in dit artikel.

Dus: zijn uw contracten wel toekomstbestendig?

Locatie en Tijdstip   

Donderdag 26 oktober
Van 16.00 uur tot 18.00 uur inloop vanaf 15.30 uur. Vanaf 18.00 uur borrel.
Locatie: Nader te bepalen – regio zuid

Aanmelden

Als je geïnteresseerd bent, meld je dan uiterlijk vrijdag 22 september aan door een email te sturen naar info@aevesbenefit.com of door onderstaand formulier in te vullen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Door

Reinoud van Servellen, partner Harvey Bloom: Sinds 2000 werkzaam. Eerst als advocaat bij AKD, daarna als secretaris van de Raad van Bestuur en Legal Manager bij SDU N.V. In 2009 heeft hij Harvey Reynalds Legal opgericht. Harvey Reynalds houdt zich bezig met bedrijfsjuridische dienstverlening in brede zin. In zijn dagelijkse praktijk ondersteunt Reinoud meerdere inkoopafdelingen. Harvey Reynalds Legal gaat in 2016 verder onder de naam Harvey Bloom.

Misha Breur, advocaat bij HarveyBloom Advocaten, tevens Raadsheer-Plaatsvervanger bij het Gerechtshof Den Bosch. Misha is zijn loopbaan begonnen bij wat toen nog het GAK was (nu: UWV). Later is hij als bedrijfsjurist gaan werken bij de Algemene Werkgeversvereniging VN)-NCW. Sinds 2000 is hij advocaat en sinds 2007 Raadsheer-Plaatsvervanger. Misha is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en houdt zich verder bezig met het ondernemingsrecht. Hij procedeert regelmatig en adviseer middelgrote en grote ondernemingen.

Frank van der Heijden, directeur Privaat en Semi-Publiek bij AevesBenefit

 

Aanmelding Ronde Tafel 26 oktober