Uitnodiging deelname onderzoek naar drijfveren van publieke inkopers

17 mrt 2016

Voor het vierde jaar op rij onderzoekt Aeves met een afstudeerder Facility Management van de Haagse Hogeschool inkoop in de publieke sector. Dit jaar staat het kernbegrip van Aeves “Whats your drive?” centraal. Hoe zit het met de drijfveren van publieke inkopers?

Motivatie drijft mensen om het beste uit zichzelf te halen. Dit geldt ook voor publieke inkopers. We zien meerdere externe ontwikkelingen die deze motivatie zouden kunnen beperken. Denk daarbij aan de uitstroom van circa 8.000 ambtenaren in 2016, het ingetogen HR-beleid van de overheid en de samenwerking tussen verschillende generaties op de werkvloer. In welke mate zijn die aspecten voor u en uw organisatie van belang?

Door het invullen van de enquête draagt u bij aan de wetenschappelijke kennis over drijfveren, meer specifiek die van inkopers in de publieke sector. Het invullen van de online enquête duurt hooguit 15 minuten. De enquête is te bereiken via de volgende link: https://nl.surveymonkey.com/r/Aevesdrijfverenpubliek.

Iedereen die werkzaam is als inkoper in de publieke sector, nodigen we hierbij uit om deze enquête in te vullen. Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

Kevin van Ierland (Haagse Hogeschool) en Wim Nieland (Aeves)