Uitnodiging: 15 mei – 18 maanden ervaring met inhuren personeel onder de nieuwe Aanbestedingswet: Van welke lessen kunt u profiteren?

17 apr 2018

Sinds 18 april 2016 valt het inkopen van diensten rondom arbeidsbemiddeling niet meer onder het verlichte regime voor 2B diensten. Het programma omvat een 360 graden ervaringsronde binnen het volledige speelveld rondom inhuur van personeel. Aan het woord komen inhurende organisaties, juridische specialisten, inkoopstrategen, leveranciers van tijdelijk personeel, een “vendor management system” ontwikkelaar en een onafhankelijke managed service provider.

Ik nodig u graag uit voor het seminar op dinsdag 15 mei van 08:30 tot 12:00. We zullen aandacht besteden aan de ontwikkelingen in de wet en zijn uw vragen over rechtmatigheid en doelmatigheid van het inhuurproces beantwoord. Voor u zijn aan dit seminar geen kosten verbonden.

Na afloop van dit ochtendseminar:

  • Bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wet en wat de wetgever hiermee bedoelt.
  • Weet u hoe u uw vraag naar extern personeel in gaat vullen (raamovereenkomsten, master vendor, dynamisch aankoopsysteem).
  • Zijn uw vragen over rechtmatigheid en doelmatigheid van het inhuurproces beantwoord.
  • Krijgt u praktische handvatten over het realiseren van een Dynamisch Aankoopsysteem (DAS).
  • Leert u de voor- en nadelen kennen van een DAS voor uw leveranciers.
  • Kunt u uw accountant garanderen dat uw inhuur rechtmatig verloopt.

Voor wie

Aanbestedingsplichtige organisaties die voor meer dan €2 miljoen extern personeel inhuren per jaar.Meer specifiek van deze organisaties de volgende functionarissen:

  • Directies
  • Verantwoordelijken of seniors in HR, Recruitment, Inkoop en Legal
  • Inhurende managers

Programma

08.30 uur Inloop met Koffie, Thee en Croissant
09.00 uur Ontvangst en Opening. Dagvoorzitter
09.05 uur Nieuwe aanbestedingswet, waarom en wat betekent dit voor bestuur en toezicht? Van Benthem & Keulen
09.45 uur Rechtmatig en Doelmatig inhuren met de nieuwe aanbestedingswet en Wet DBA; wat betekent dit voor HR, Inkoop, Legal en inhurend management? Welke instrumenten zijn beschikbaar? Hoe rechtmatig en doelmatig zijn de alternatieven? AevesBenefit
10.25 uur Klant aan het woord: Ervaringen van gemeenten Gouda en Alphen aan den Rijn met een Dynamisch Aankoop Systeem. Arno Verschuur
10.50 uur Pauze
11.05 uur Van marktplaats naar DAS in de nieuwe Aanbestedingswet. Nétive
11.20 uur Leveranciersperspectief: wat zijn voor leveranciers succes- en faalfactoren van een DAS? Wil en kan men leveren wat de inlener zoekt? Comité van Marktplaats-gebruikers
11.40 uur Presentatie “DAStehuur”: Hoe werkt een DAS in de praktijk., welke uitdagingen kom je tegen, wat kunnen we leren van ervaringen tot nu toe? Staffing MS
12.00 uur Afsluiting, discussie en lunch. Dagvoorzitter

Organiserende bedrijven

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau voor Advies, Werving & Selectie en Detachering. De werkwijze van AevesBenefit is mensgericht, adequaat en gebaseerd op een duidelijke plan van aanpak. AevesBenefit is sterk vertegenwoordigd in de publieke sector en is gevestigd in Amsterdam.

Staffing Management Services

Staffing Management Services is de grootste onafhankelijke managed service provider in Nederland: de professionele dienstverlener die voor haar klanten in bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs het complete inhuurproces van flexibele arbeid organiseert, regisseert, faciliteert en uitvoert. Het kantoor is gevestigd in Rotterdam.

Logo Van Benthem & Keulen

Van Benthem Keulen Advocaten (VBK) is een toegankelijk topkantoor met 80 juridische professionals in advocatuur en notariaat. VBK is een full-service kantoor en richt zich op grote en middelgrote ondernemingen. Daarnaast is VBK sterk vertegenwoordigd in gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Het kantoor is gevestigd in Utrecht.

 

Nétive VMS BV

Nétive is de enige volledig onafhankelijke VMS (Vendor Management Systeem) aanbieder in Nederland. De organisatie richt zich op het maken van software om alle facetten van het werven, selecteren, contracteren en beheren van vaste en tijdelijke medewerkers te ondersteunen. Van behoeftestelling tot en met facturering. Het VMS van Nétive is ontwikkeld op de nieuwste en beste cloudtechnologie van Salesforce. Het kantoor is gevestigd in Rijswijk.

Waar?

De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik

Direct aanmelden?

Klik hier