Brain Boost_header

Uitnodiging Brain Boost – special: aanbesteden inhuur van flexibel personeel

2 feb 2021

Aanbestedende diensten hebben al jaren het terugdringen van de inhuur van flexibel personeel hoog op de agenda staan. In de praktijk komt hier echter zeer weinig van terecht, want het aantal aanbestedingen die over dit onderwerp worden gepubliceerd, blijft maar stijgen. Hier komt bij dat het onderwerp, door de steeds veranderende wetgeving, de vaak wisselende behoeftes binnen een organisatie en de hoge mate van juridisering, het aanbesteden ervan ontzettend lastig maakt. Tel hierbij ook nog de verschillende smaken op die er in de markt te krijgen zijn (brokering, uitzenden, payroll, detacheren, ZZP en MSP) en het complexe inhuurlandschap is geschetst.

De hoogste tijd dus om een volledige Brain Boost te wijden aan een onderwerp dat bij organisaties regelmatig in de top 3 van onrechtmatige uitgaven is terug te vinden. AevesBenefit biedt u een unieke inkijk in het juridische kader van deze aanbestedingen.

  • Wij geven u handvatten die u helpen de juiste inhuuroplossing te kiezen;
  • bespreken met u de verschillen tussen de genoemde oplossingen
  • en praten u bij de over de laatste jurisprudentie op dit gebied.

Kortom: neem deel aan laat u bijpraten over dit belangrijke en complexe vraagstuk!

Trainers: Tom Ruijgrok (senior aanbestedingsjurist) en Niels Hoppenbrouwers (managing consultant)

Datum: Donderdag 11 maart 2021

Programma: 14.00 – 16.00 uur

Kosten: Deelname is gratis en is via Microsoft Teams

Doelgroep: Inkopers en juristen uit de publieke sector

Inschrijven: Inschrijven voor de workshop van Brain Boost kan via een e-mail aan info@aevesbenefit.com U ontvangt na aanmelding een bevestiging met een routebeschrijving.

AevesBenefit organiseert iedere 6 weken een Brain Boost sessie waar een aanbestedingsrechtelijk relevant onderwerp centraal staat. Deelnemers worden bijgepraat over de juridische kaders en de ontwikkelingen in de rechtspraak. Ook worden onderling relevante ervaringen gedeeld en wordt de sessie afgesloten met praktische tips en tricks.