Brain Boost

Uitnodiging Brain Boost – ‘Problem Based Procurement’ 31 oktober 2019

18 sep 2019

We leven in een disruptieve wereld. Veel nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op en het is vrijwel onmogelijk om alle ontwikkelingen en innovaties bij te houden. Daarnaast zie je steeds meer innovaties die een oplossing bieden voor een probleem waarvan we het bestaan niet eens kenden. De (functionele) behoefte is dan ook niet altijd goed te beschrijven. 

Problem Based Procurement gaat er van uit dat niet de behoefte maar het probleem centraal wordt gesteld. Hiervoor heeft AevesBenefit een zeer innovatief model ontwikkeld dat in deze Brain Boost sessie uitgebreid uiteen wordt gezet. Wissel uw werkwijze, vragen en ideeën uit met collega-inkopers en aanbestedende diensten. Een levendige discussie (wederom) gegarandeerd!

Trainer: Bas Zuiderent, Managing Consultant bij AevesBenefit
Datum: Donderdag 31 oktober 2019

Programma

14.00 – 17.00 uur Brain Boost
17.00 – 18.00 uur Borrel

Kosten: Deelname is gratis
Locatie: Hogehilweg 3 te Amsterdam
Doelgroep: Inkopers en juristen uit de publieke sector
Inschrijven: Stuur een e-mail naar  info@aevesbenefit.com om u aan te melden, na aanmelding ontvangt u een bevestiging met een routebeschrijving.

Brain Boost

AevesBenefit organiseert iedere 6 weken een Brain Boost sessie waar een aanbestedingsrechtelijk relevant onderwerp centraal staat. Deelnemers worden bijgepraat over de juridische kaders en de ontwikkelingen in de rechtspraak. Ook worden onderling relevante ervaringen gedeeld en wordt de sessie afgesloten met praktische tips en tricks.

Klik hier voor het verslag van de vorige Brain Boost van 5 september.