Uitnodiging: Brain Boost Ontbijtsessie – ‘Tenderkostenvergoeding’ – 1 november

16 okt 2018

Op donderdagochtend 1 november organiseert AevesBenefit een interactieve ontbijtsessie met het thema ‘Tenderkostenvergoeding’. De Brain Boost vindt plaats in Amsterdam (Hogehilweg 3). Wederom staat het ontbijt en de koffie klaar!

Afgelopen tijd heeft de Regio Noordwest van het traject “Beter Aanbesteden” (met inbreng van AevesBenefit) hard gewerkt aan de handreiking tenderkostenvergoeding. Dit actuele, prikkelende onderwerp zit op het snijvlak van de belangen van de aanbestedende dienst en de markt.

Onlangs bood de regio deze handreiking aan de Tweede Kamer aan. Daar wordt hij binnenkort behandeld. We bespreken graag vast met jullie de belangrijkste zaken uit de handreiking. In een interactieve sessie komen aan de orde: praktijkervaringen, het (wanneer) wel of niet toepassen van tenderkostenvergoedingen, de wijze van toepassing met welke hoogte en de inbedding in het beleid. In de sessie bieden we u ook handvatten om de tenderkostenvergoeding in uw organisatie handen en voeten te geven.
Wissel uw werkwijze, vragen en ideeën uit met collega-inkopers en aanbestedende diensten. Een levendige discussie is (wederom) gegarandeerd!

Details

Doelgroep: Inkopers werkzaam in de publieke sector en aanbestedingsjuristen.
Moderator: Jordan van Wijk (Senior Inkoopadviseur AevesBenefit)
Inleiding: Niels Hoppenbrouwers (Inkoopadviseur AevesBenefit)
Locatie: AevesBenefit (Hogehilgweg 3, Amsterdam)
Kosteloos aanmelden: stuur een mail aan info@aevesbenefit.com (maximaal 20 deelnemers)

Programma

08:00 – 08:30 Ontvangst met koffie & croissant
08.30 – 09:30 Voorstellen en inleiding
09:30 – 10:30 Discussie en uitwisseling Best Practices
10:30 – 11:00 Afronding en samenvatting

Brain Boost

Boost je Brain bij AevesBenefit! Iedere 6 tot 8 weken organiseren wij een interactieve ontbijtsessie met een actueel thema. Praat bij met collega’s uit het vak en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.