Brain Boost

Uitnodiging: Brain Boost Ontbijtsessie Herstel van gebreken; wat mag (niet)?

11 dec 2017

Op donderdagochtend 18 januari organiseert AevesBenefit een interactieve ontbijtsessie met het thema ‘Herstel van gebreken; wat mag (niet)?’.

Wat zijn nu eigenlijk gebreken die zich lenen voor herstel? De ontbrekende handtekening op de aanbiedingsbrief, de BTW in het prijzenblad, of het alsnog aanvullen van een weggevallen tekstvlak in een ingediende referentie? Voor iedere inkoper en aanbestedingsjurist is de afweging hoe omgegaan moet worden met een geconstateerd gebrek in een inschrijving, aan de orde van de dag.

De eerst volgende Brain Boost ontbijtsessie gaan we nader in op die afweging. Alle belangrijke jurisprudentie, van Europese Hof van Justitie, de Nederlandse rechtspraak en de Commissie van Aanbestedingsexperts, zal de revue passeren. Maar we blijven ook deze keer niet bij het juridische kader: de praktijkvoorbeelden van inkopers staan centraal. Wissel uw werkwijze, vragen en ideeën uit met collega-inkopers en aanbestedende diensten. Een levendige discussie (wederom) gegarandeerd.

Details

  • Doelgroep: Inkopers werkzaam in de publieke sector en aanbestedingsjuristen.
  • Moderator: Wim Nieland (Directeur Publiek AevesBenefit)
  • Inleiding: Niels Hoppenbrouwers (Inkoopadviseur AevesBenefit)
  • Locatie: AevesBenefit, Hogehilweg 3, Amsterdam
  • Kosteloos aanmelden: stuur een mail aan info@aevesbenefit.com (maximaal 20 deelnemers)

Programma

08:00 – 08:30 Ontvangst met koffie, croissant en jus d’orange
08:30 – 09:30 Voorstellen en inleiding
09:30 – 10:30 Discussie en uitwisseling Best Practices
10:30 – 11:00 Afronding en samenvatting

Brain Boost

Boost je Brain bij AevesBenefit! Iedere 6 tot 8 wekenorganiseren wij een interactieve ontbijtsessie met een actueel thema. Praat bij met collega’s uit het vak en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.