Uitnodiging Brain Boost | Innovatieve aanbestedingsvormen: praktisch toepasbaar of hoop gedoe?

20 sep 2021

Welke innovatieve aanbestedingsvormen worden er in de Aanbestedingswet 2012 genoemd, hoe kunnen ze het beste worden toegepast en wat zijn voor wat betreft deze aanbestedingsvormen de lessons learned sinds de laatste herziening van de Aanbestedingswet?

Wat is het verschil tussen een concurrentiegerichte dialoog en een innovatiepartnerschap? Wanneer kan je het beste welke procedure toepassen? Overweegt u binnenkort de procedure van een prijsvraag toe te passen? En in welke situaties is het gerechtvaardigd de mededingingsprocedure met onderhandeling uit te schrijven?

Kortom: de hoogste tijd om een volledige Brain Boost te wijden aan deze innovatieve procedures. Neem deel en laat u bijpraten over deze interessante aanbestedingsvormen!

Trainer: Ellen Weisbeek, aanbestedingsjurist bij AevesBenefit

Datum: Donderdag 28 oktober 2021 van 14.00 – 16.00 uur

Kosten: Deelname is gratis

Locatie: via MS Teams

Doelgroep: Inkopers en juristen uit de publieke sector

Inschrijven: Inschrijven voor de workshop van Brain Boost kan via een e-mail aan info@aevesbenefit.com. U ontvangt na aanmelding een bevestiging met een routebeschrijving.

AevesBenefit organiseert iedere 6 weken een Brain Boost sessie waar een aanbestedingsrechtelijk relevant onderwerp centraal staat. Deelnemers worden bijgepraat over de juridische kaders en de ontwikkelingen in de rechtspraak. Ook worden onderling relevante ervaringen gedeeld en wordt de sessie afgesloten met praktische tips en tricks.