Brain Boost

Uitnodiging Brain Boost – ‘innovatieve aanbestedingsvormen: praktisch toepasbaar of hoop gedoe?’ 5 september

2 jul 2019

Weke innovatieve aanbestedingsvormen worden er in de Aanbestedingswet genoemd, hoe kunnen ze het beste worden toegepast en wat zijn voor wat betreft deze aanbestedingsvormen de lessons learned sinds de laatste herziening van de Aanbestedingswet?

Wat is het verschil tussen een concurrentiegerichte dialoog en een innovatiepartnerschap? In geval van welke behoefte kun je het beste welke procedure toepassen? Overweegt u op binnenkort de procedure van een prijsvraag toe te passen? En in welke situaties is het gerechtvaardigd de mededingingsprocedure met onderhandeling uit te schrijven?

Kortom: de hoogste tijd om een volledige Brain Boost te wijden aan deze innovatieve procedures. Neem deel en laat u bijpraten over deze interessante aanbestedingsvormen.

Details

Trainer: Niels Hoppenbrouwers, senior aanbestedingsjurist bij AevesBenefit
Datum: Donderdag 5 september 2019

Programma

14.00 – 17.00 uur Brain Boost
17.00 – 18.00 uur borrel

Kosten: Deelname is gratis
Locatie: Provinciehuis Noord-Brabant, Brabantlaan 1 ´s-Hertogenbosch
Doelgroep: Inkopers en juristen uit de publieke sector
Inschrijven: Inschrijven voor de workshop van Brain Boost kan via een e-mail aan info@aevesbenefit.com U ontvangt na aanmelding een bevestiging met een routebeschrijving.

Brain Boost
AevesBenefit organiseert iedere 6 weken een Brain Boost sessie waar een aanbestedingsrechtelijk relevant onderwerp centraal staat. Deelnemers worden bijgepraat over de juridische kaders en de ontwikkelingen in de rechtspraak. Ook worden onderling relevante ervaringen gedeeld en wordt de sessie afgesloten met praktische tips en tricks.

Klik hier voor het verslag van de vorige Brain Boost van 20 juni.