Brain Boost

Uitnodiging: Brain Boost Ontbijtsessie – Wezenlijke wijzigingen: welke ruimte is er?

1 feb 2018

Op donderdagochtend 15 maart organiseert AevesBenefit een interactieve ontbijtsessie met het thema ‘Wezenlijke wijzigingen: welke ruimte is er?’

Het komt vaak voor dat tijdens de aanbestedingsprocedure of de contractperiode de oorspronkelijke opdracht wijzigt. Dit is toegestaan zolang het geen wezenlijke wijziging is. Er is veel jurisprudentie over dit onderwerp. De gewijzigde Aanbestedingswet heeft er een apart artikel aan gewijd. Het doel van deze sessie is om meer inzicht te krijgen in de vraag wanneer een wijziging wezenlijk is. De focus ligt daarbij op het exploreren van de mogelijkheden die de wet ons biedt.

Centraal staat wederom de wet, jurisprudentie en de mogelijkheden die worden geboden. Daarnaast draait het om de ervaringen en vragen van inkopers in de praktijk. Wissel uw werkwijze, vragen en ideeën uit met collega-inkopers of collega-juristen van collega-aanbestedende diensten. Een levendige discussie (wederom) gegarandeerd.

Details

  • Doelgroep: Inkopers werkzaam in de publieke sector en aanbestedingsjuristen.
  • Moderator: Claire Leussink-Nies (Managing Consultant Publiek AevesBenefit)
  • Inleiding: Niels Hoppenbrouwers (Inkoopadviseur AevesBenefit)
  • Locatie: AevesBenefit, Hogehilweg 3, Amsterdam
  • Kosteloos aanmelden? Meld je aan via het formulier hieronder of stuur een mail aan info@aevesbenefit.com (maximaal 20 deelnemers)

Programma

08:00 – 08:30 Ontvangst met koffie, croissant en jus d’orange
08:30 – 09:30 Voorstellen en inleiding
09:30 – 10:30 Discussie en uitwisseling Best Practices
10:30 – 11:00 Afronding en samenvatting

Brain Boost

Boost je Brain bij AevesBenefit! Iedere 6 tot 8 weken organiseren wij een interactieve ontbijtsessie met een actueel thema. Praat bij met collega’s uit het vak en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelding Brain Boost - 15 maart