Brain Boost

Uitnodiging: Brain Boost Ontbijtsessie – ‘Het dynamisch aankoopsysteem’ – 24 mei

17 apr 2018

Op donderdagochtend 24 mei organiseert AevesBenefit een interactieve ontbijtsessie met het thema ‘Het dynamisch aankoopsysteem’. De Brain Boost vindt dit keer niet in Amsterdam plaats, maar in het Provinciehuis Noord-Brabant (Brabantlaan 1, ‘s-Hertogenbosch). Wederom staat het ontbijt en de koffie klaar.

 

Welke meerwaarde kan een aankoopomgeving bieden voor uw organisatie en wat zijn nu eigenlijk gangbare aankopen? En is het rechtmatig om dit systeem te gebruiken voor opdrachten ten behoeve van inhuur van personeel?

Vanzelfsprekend komt het juridische kader ter sprake maar daar blijft het zeker niet bij: de praktijkvoorbeelden van de inkopers staan centraal. De inkopers van de Provincie Noord-Brabant zullen in ieder geval hun praktijkervaring ten aanzien van dit onderwerp met u delen.

Wissel uw werkwijze, vragen en ideeën uit met collega-inkopers en aanbestedende diensten. Een levendige discussie (wederom) gegarandeerd.

Details

  • Doelgroep: Inkopers werkzaam in de publieke sector en aanbestedingsjuristen.
  • Moderator: Claire Leussink-Nies (Managing Consultant Publiek AevesBenefit)
  • Inleiding: Niels Hoppenbrouwers (Inkoopadviseur AevesBenefit)
  • Locatie: Provinciehuis Noord-Brabant (Brabantlaan 1, ‘s-Hertogenbosch)
  • Kosteloos aanmelden? Meld je aan via het formulier hieronder of stuur een mail aan info@aevesbenefit.com (maximaal 20 deelnemers)

Programma

08:00 – 08:30 Ontvangst met koffie, croissant en jus d’orange
08:30 – 09:30 Voorstellen en inleiding
09:30 – 10:30 Discussie en uitwisseling Best Practices
10:30 – 11:00 Afronding en samenvatting

Brain Boost

Boost je Brain bij AevesBenefit! Iedere 6 tot 8 weken organiseren wij een interactieve ontbijtsessie met een actueel thema. Praat bij met collega’s uit het vak en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aanmelding Brain Boost - 24 mei