Training Nieuwe aanbestedingswet en Europese richtlijn: inschrijving gesloten

17 jul 2012

Aeves en Tender People

Inkoop in de publieke sector ontwikkelt zich snel. De prioriteit verschuift van rechtmatigheid naar doelmatigheid. Dat neemt niet weg dat het Europees aanbesteden, en alles wat daar bij komt kijken, automatisch van een leien dakje gaat. Veranderingen in wet- en regelgeving rondom de aanbestedingswet lijken op dag basis te gaan gelet op alle nieuwe berichten uit Den Haag en Brussel. Als de vaart erin blijft hebben we vanaf 1 januari 2013 al een nieuwe nationale aanbestedingswet, al dan niet met de gids proportionaliteit. Naast deze nationale ontwikkelingen komt Europa ook op korte termijn met een nieuwe richtlijn. Deze richtlijn bevat een groot aantal nieuwe mogelijkheden. Zo gaan ondermeer de procedures op de schop en komt er meer ruimte voor sociaal en duurzaam inkopen.

Bent u trouwens al op de hoogte van de Wet Naleving Europese Regelgeving publieke entiteiten (NERpe) die per 13 juni jl. van kracht is geworden?

Kortom genoeg nieuwe ontwikkelingen om u in één middag weer volledig op de hoogte te brengen en uw aanwezige kennis bij te spijkeren. U wordt voorzien van praktische handvatten die direct toepasbaar zijn. Tevens ontvangt een u certificaat van deelname.

Trainers:                 Ludo Huisman en Wim Nieland
Trainingsdata:      Woensdagmiddag 26 september / Woensdagmiddag 31 oktober

Programma: 
12.00 – 12.30 uur    Lunch
12.30 – 17.30 uur    Training
17.30 – 18.00 uur    Borrel

Kosten:                 €150,- (excl. BTW) p.p. (incl. Lunch en borrel)
Locatie:                Aeves, Olympia 1d Hilversum
Doelgroep:          Inkopers en aanbesteders uit de publieke sector
Inschrijven:        via onderstaande veld of e-mail aan info@aevesbenefit.com