Testimonial: Junior Cruden Global Category Buyer ICT bij een internationaal FMCG bedrijf

4 dec 2018

Van een van onze opdrachtgevers in de FMCG branche kregen wij de opdracht te zoeken naar een Global Category Buyer ICT. Na een zorgvuldig proces is Junior Cruden begonnen aan een nieuwe uitdaging. Een succesvolle samenwerking tussen opdrachtgever, Junior en AevesBenefit! Junior licht zijn ervaring met AevesBenefit toe.

Junior Cruden over AevesBenefit

“Via een ex-collega kreeg ik de tip om contact op te nemen met AevesBenefit vanwege hun specialisme in Procurement. Na 15 jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in Strategic Procurement. In de gesprekken met Pieter van der Vloed bleek dat hij een goed overzicht had van de senior functies in de markt, een goed inzicht in het kwaliteitsniveau en de juiste fit met functies en bedrijven. Dit gaf mij een gerichte focus in de juiste richting. Uiteindelijk kwam AevesBenefit met een zeer passende vacature bij een uitdagend bedrijf waar ik uiteindelijk ben aangenomen.

De Consultant moet het niveau en de wensen van de kandidaat en daarna de match met de vacature en het bedrijf goed kunnen inschatten. Een Consultant helpt de kandidaat met een gedegen voorbereiding voor de interviewfase en zal tevens het bedrijf realistische informatie geven over de totale set van vaardigheden en karaktereigenschappen van de kandidaat. Dit is door Werving & Selectie Consultant Boudewijn Meijs voortreffelijk gedaan met een zeer persoonlijke en professionele aanpak.

AevesBenefit drijft naar optimale klanttevredenheid. Zij brengen de juiste kandidaat samen met de juiste functie en kijken daarbij ook naar een goede match met het bedrijf. Gebaseerd op mijn ervaringen zijn zij zeer professioneel en kundig. De organisatie heeft veel kennis en feeling met Procurement en een goed inzicht in de markt. Zowel Pieter als Boudewijn zijn zeer prettig om mee samen te werken vanwege hun persoonlijke servicegerichtheid en professionaliteit. Beiden hebben een sterk ontwikkeld inschattingsvermogen gekoppeld aan een sterke allround kennis en een gezond gevoel voor humor”.

Beeld: Istock