Testimonial: Jesse Kamps – Strategic Buyer bij Fokker Aerostructures

3 jul 2019

AevesBenefit is preferred supplier van Fokker Technologies en kreeg de vraag een Strategic Buyer te zoeken voor Fokker Aerostructures in Hoogeveen. Door de langdurige samenwerking met Fokker heeft AevesBenefit een goed beeld van de complexiteit waar de inkopers bij Fokker mee te maken krijgen.

Fokker Aerostructures

Fokker Technologies ontwikkelt en produceert hoogtechnologische geavanceerde vliegtuigsystemen en componenten voor vliegtuigbouwers en levert geïntegreerde servicediensten en producten voor eigenaren en gebruikers van vliegtuigen. Fokker Aerostructures in Hoogeveen is hier een onderdeel van en zocht een Strategic Buyer. De Strategic Buyer zorgt ervoor dat de langlopende complexe programma’s van Fokker, zoals de bouw van de onderdelen voor de nieuwste F35 gevechtsvliegtuigen, goed verlopen.

Klanttevredenheid

Fokker heeft het project aan de hand van onze evaluatie beoordeeld als ‘zeer goed’. De hiring manager was zeer te spreken over onze uitstekende voorbereiding en communicatie, professionaliteit, interpretatie van het vraagstuk, accurate en adequate opvolging en terugkoppeling en de informatievoorziening tijdens het project. Kandidaat Jesse Kamps is door AevesBenefit voorgesteld en bleek de perfecte match.

Jesse Kamps aan het woord

“Via Linkedin ben ik in contact gekomen met een van de Werving & Selectie Consultants van AevesBenefit. Ik was op dat moment meer dan 5,5 jaar werkzaam als Buyer in de Olie en gas industrie. Aan de hand van een prettig telefoongesprek, waarin de juiste vragen gesteld werden, werd ik gewezen op de vacature Strategic Buyer bij Fokker Aerostructures. Deze wekte direct mijn interesse waarna de verdere acties snel en professioneel werden opgepakt door AevesBenefit. De pro-activiteit, persoonlijke en professionele inzet heb ik als zeer positief ervaren. De kennis van de markt en de eigenschappen van de juiste kandidaat weet AevesBenefit perfect bij elkaar te brengen.

De persoonlijke benadering vanuit AevesBenefit tijdens de gesprekken en de hulp tijdens de voorbereidingen hebben er mede voor gezorgd dat ik deze fantastische mogelijkheid bij Fokker Aerostructures heb kunnen bemachtigen. Ik raad inkoop professionals en organisaties die de juiste match zoeken dan ook aan contact op te zoeken met AevesBenefit.”

AevesBenefit wenst Fokker en Jesse een positieve en succesvolle arbeidsrelatie toe!

Beeld: Istock