Testimonial: Een sterk inkoopteam voor Hapert

17 feb 2020

AevesBenefit en Hapert B.V. hebben in 2019 nauw samengewerkt. Het is fijn om te zien dat de geplaatste inkopers de samenwerking als professioneel hebben ervaren. Hapert heeft met vertrouwen ons ingeschakeld om vervolgens een sterk inkoopteam neer te zetten.

Hapert

Hapert biedt 1966 transportoplossingen en is marktleider in de Benelux op het gebied van lichte aanhangwagens. De Europese vraag naar Hapert Aanhangwagen is exponentieel toegenomen en daarmee ook de behoefte om een eigen inkoop afdeling op te bouwen. In 2019 is Dirk Vermaas via AevesBenefit in dienst getreden in de functie van Supply Chain Manager.

Klanttevredenheid

Ad Keeris, directeur van Hapert Aanhangwagens, is zeer te spreken over zijn nieuwe mt-lid Dirk Vermaas. Door de groei van Hapert is de behoefte aan professioneel inkopen gegroeid en heeft Dirk hier mooie rol in gespeeld.

Dirk Vermaas ‘Ik ben zelf via AevesBenefit in dienst getreden bij Hapert en ik heb dit ervaren als een prettige samenwerking. De organisatie is professioneel, deskundig en dat geeft een goed gevoel. AevesBenefit ging voor ons op zoek naar de juiste kandidaat. Bij Hapert hebben wij ons bezig kunnen houden met de core business. Aevesbenefit heeft ons geholpen bij het opstellen van een profiel tot aan de begeleiding tijdens een contractonderhandeling’.

AevesBenefit kan op korte termijn inspringen op de vraag vanuit de markt. Voor zowel de behoefte om tijdelijk een interim kandidaat in te huren, als het opzetten van een inkoopteam. Bij Hapert is AevesBenefit de inkoopdienstverlener die dit mocht realiseren. Met als resultaat: Lenard Kukleweski in de rol Supply Chain Consultant (Interim) en Erwin van der Heijden in de rol van Supply Chain Planner.

Erwin van der Heijden aan het woord

‘Ik was al een paar maanden opzoek naar een uitdaging, binnen een andere branche. Vele recruiters reageerde geschokt en zagen geen aansluiting met een mogelijke inkoopfunctie, er werd met name gefocust op de verschillen en niet op de gelijkenissen met een vacature. Dit was in groot contrast met de aanpak bij AevesBenefit. Zij keken naar mij als persoon, mijn ambitie en welke paden ik kan bewandelen om mijn ambitie waar te maken.

Ik kijk zeer tevreden terug op het proces en een geslaagde match. Bij Hapert zit ik goed op mijn plek in de rol die past bij mijn ambitie, met volop mogelijkheden om mijzelf verder te ontwikkelen’.

Lennard Kuklewski aan het woord

‘Ik ben in contact gekomen met Joanne Schouten (corporate recruiter) en we hebben toen enkele malen uitgebreid gesproken over AevesBenefit, over mijn carrière, wensen en ambities voor de toekomst en wat voor rol AevesBenefit hierin zou kunnen spelen. Het waren inhoudelijk erg goede, maar ook  leuke gesprekken. Hierdoor werd ik erg enthousiast om voor AevesBenefit te komen werken.

Bij Hapert was er veel behoefte aan externe expertise, advies en sturing op gebied van Supply Chain Management. Door de juiste match, heb ik de organisatie in korte tijd onder andere kunnen helpen bij: Supply Chain en Operations optimalisaties, een ERP implementatie en advisering bij diverse Management vraagstukken. Voor mij is het een mooie uitbreiding en verrijking van mijn ervaring in advisering van organisaties die grote veranderingen willen doorvoeren.

Ik ervaar AevesBenefit als een open organisatie die mooi in balans is, onder andere op gebied van de diversiteit van medewerkers. Dat zorgt voor een warme, maar ook ambitieuze en professionele organisatie. AevesBenefit is voortdurend in ontwikkeling, speelt in op kansen in de markt en helpt haar medewerkers graag verder met hun ambities, ontwikkeling en groei.’