Structuurwijziging en nieuwe management benoemingen binnen de Aeves Groep

15 nov 2021

Per 1 januari 2022 voert Aeves Groep een aantal wijzigingen door in de structuur en in diverse managementposities. Het bedrijf is in tien jaar gegroeid van start-up naar marktleider op het gebied van inkoop en contractmanagement en faciliteert diverse labels in hoogwaardige dienstverlening te weten AevesBenefit, Procumulator, Het NIC, Aeves Interim Management en Aeves Executive Search. De structuurwijzigingen en nieuwe benoemingen vormen de volgende stap in de professionalisering van de Groep.

In de nieuwe structuur wordt de focus verder gelegd op haar strategische groeipijlers. Haar labels houden bovendien hun ‘couleur locale’ met eigen klanten, proposities en cultuur.

Het bestuur van de Aeves Groep wordt gevormd door Sherief Abdalla als CEO en Claire Leussink-Nies als CCO. Claire wordt eindverantwoordelijk voor de labels binnen de Groep, Sherief richt zich op de algehele bedrijfsvoering. Financieel Directeur Adriaan Pekelharing maakt het directieteam compleet. Nienke Kieft wordt benoemd als Company Secretary en Manager Operations in de Groep.

Binnen de labels van de Groep vinden ook nieuwe benoemingen plaats. Bij AevesBenefit wordt Léon Fleuren Algemeen Directeur. Hij volgt Sherief Abdalla op. Roos de Ruiter-Eyckenschild volgt Claire Leussink-Nies op als Algemeen Directeur van Het NIC. Andries Faas zal als Algemeen Directeur van Procumulator zijn volle aandacht gaan richten op één van de sterkste groeipijlers binnen de Aeves Groep; Outsourcing. Bij Aeves Interim Management wordt Kas Bahrami Tash verantwoordelijk als Business Unit Manager en bij Aeves Executive Search zal Boudewijn Meijs deze functie van Business Unit Manager gaan bekleden.

Oprichter en directeur Sherief Abdalla:

We zijn in het bijzonder trots dat we al deze posities met eigen mensen hebben kunnen invullen. Het illustreert de groeikansen die er liggen binnen het bedrijf. Dit was ook de wens en belofte toen we het bedrijf startten, tien jaar geleden. Met de nieuwe structuur en benoemingen zal de continue doorontwikkeling van de dienstverlening naar klanten centraal blijven staan. Dat zal altijd onze belangrijkste focus blijven”

Voor meer informatie: s.abdalla@aevesgroep.com.