Startschot!

26 jul 2017

Het is zondag 2 juli 2017, de Tour de France gaat van start en ik denk te begrijpen wat er in de hoofden van de renners omgaat. Ten eerste natuurlijk de gezonde spanning die iedereen voelt als hij/zij aan een nieuw avontuur begint. Ten tweede de positieve energie die de spanning met zich meebrengt en ten derde nieuwsgierigheid naar het onbekende. De dag erna begint mijn eigen grote uitdaging als Director Consultancy bij AevesBenefit. Nadat de renners allen de finish zijn gepasseerd, maak ik mij op voor een nieuwe etappe in mijn carrière…

De eerste twee weken vol nieuwe indrukken zijn voorbijgevlogen. Gelukkig kende die geen valpartijen maar prettige kennismakingsgesprekken, de eerste veelbelovende vergezichten en zowaar al acquisitiegesprekken en offertetrajecten. Dat lijkt snel maar ik heb het gevoel dat ik deel uitmaak van een goed op elkaar ingespeeld team, een Sunwebformatie die duidelijke rollen, verantwoordelijkheden en persoonlijkheden kent. Waarbij alle renners hetzelfde doel nastreven; in dit geval het optimaal bedienen van onze klanten. Als je op die manier georganiseerd bent, zoveel (inkoop)verstand van zaken hebt, een naam in de markt bent, weet wat je kracht is en met zoveel energie aan de slag bent, dan is het wachten op de etappewinst.

Het is zondag 23 juli en net als de Sunwebploeg heb ik in drie weken aardig wat meters gemaakt. Zowel over de A4 van en naar Leiden als samen met collega’s, mijn team, klanten en prospects. Gezien de ervaringen tijdens de eerste weken ben ik ervan overtuigd dat de grote successen vanzelf gaan komen. Mijn doel voor de toekomst bij AevesBenefit staat vast: de gele trui in inkoopadvies!

Léon Fleuren

AevesBenefit is het inkoopadviesbureau voor Advies, Werving & Selectie en Detachering. Alleen het beste voor onze klanten vinden wij goed genoeg. We willen vooroplopen en de drijvende kracht zijn van ontwikkelingen in de inkoopmarkt. Met onze professionals, partners en klanten vormen we het kloppend hart van ons vakgebied. Meer weten over onze diensten, klik hier dan verder.