Uitnodiging: Seminar Aanbestedingsrecht – 24 juli

13 jun 2018

Op dinsdagochtend 24 juli organiseert AevesBenefit het halfjaarlijkse seminar ‘Actualiteiten van het aanbestedingsrecht – deel 1’

Bent u op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van het aanbestedingsrecht? Weet u hoe de rechter aankijkt tegen het uitsluiten van een inschrijving wegens het bijvoegen van een verkeerd prijzenblad of het ontbreken van een handtekening? Weet u hoe de rechter aankijkt tegen de reikwijdte van de verificatieplicht?

Aan de hand van de Uitspraak van de Week informeren wij u al wekelijks over interessante uitspraken. Tijdens deze actualiteitencursus passeert echter alle relevante jurisprudentie van het afgelopen halfjaar de revue. In een informele setting bespreken wij tientallen rechterlijke uitspraken en adviezen van de commissie. Wij geven praktische handvatten en zetten de belangrijkste tips & tricks op een rij.

Kortom: in één ochtend bent u op de hoogte van de actualiteiten op het gebied van aanbestedingsrecht!

Details

Spreker: Niels Hoppenbrouwers (Senior Aanbestedingsjurist AevesBenefit).
Locatie: AevesBenefit (Hogehilweg 3, 1101 CA Amsterdam).
Kosten: €145 exclusief BTW per persoon. Voor meer personen van één organisatie geldt voor iedere inschrijving een kortingstarief van 50% op de originele prijs.
Aanmelden: stuur een mail aan info@aevesbenefit.com.

Programma      

09:00 – 09:30 Inloop
09:30 – 12:00 Update jurisprudentie
12:00 – 12:30 Afronding en tips & tricks
12:30 – 13:00 Lunch

Seminar aanbestedingsrecht 

Blijf op de hoogte met AevesBenefit! Twee keer per jaar informeren wij u over alle relevante jurisprudentie in ons actualiteitenseminar. Praat bij met collega’s uit het vak en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.