Uitnodiging Seminar Aanbestedingsrecht

Geannuleerd: Seminar Aanbestedingsrecht – 28 november

4 okt 2019

Het halfjaarlijkse seminar ‘Actualiteiten van het aanbestedingsrecht’ is geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen.

Bent u op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van het aanbestedingsrecht? Weet u dat overschrijding van het plafondbudget niet automatisch tot uitsluiting leidt? En dat er geen sprake is van rechtsverwerking wanneer de aanbestedende dienst de verkeerde aanbestedingsprocedure heeft gekozen? Of dat er voor wat betreft de proportionaliteitstoets nog steeds geen eenduidige lijn te ontdekken valt in het aanbestedingsrecht?

Twee keer per jaar informeren wij u over alle relevante jurisprudentie in ons actualiteitenseminar. Tijdens dit seminar passeert alle relevante jurisprudentie van het afgelopen halfjaar de revue. In een informele setting bespreken wij tientallen rechterlijke uitspraken en adviezen van de commissie. Wij geven praktische handvatten en zetten de belangrijkste tips & tricks op een rij.

Kortom: in één ochtend bent u op de hoogte van de actualiteiten op het gebied van aanbestedingsrecht!

Details

Spreker: Niels Hoppenbrouwers (Senior Aanbestedingsjurist AevesBenefit).

Locatie: AevesBenefit (Hogehilweg 3, 1101 CA Amsterdam).

Kosten: €145 exclusief BTW per persoon. Voor meer personen van één organisatie geldt voor iedere inschrijving een kortingstarief van 50% op de originele prijs.

Aanmelden: stuur een mail aan info@aevesbenefit.com.

Programma donderdag 28 november      

09:00 – 09:30 Inloop
09:30 – 12:00 Update jurisprudentie
12:00 – 12:30 Afronding en tips & tricks
12:30 – 13:00 Lunch

Uitnodiging: Best Value Aanpak bijeenkomst – 13 en 22 november 2019

AevesBenefit is onlangs een partnership aangegaan met Van Doorne, een toonaangevend advocatenkantoor met jarenlange expertise op gebied van het aanbestedingsrecht.

Op 13 en 22 november 2019 organiseert Van Doorne een zeer bijzondere kennissessie over de Best Value Aanpak die u gratis kunt bijwonen.

Dr. Dean Kashiwagi, bedenker van de Best Value Aanpak en voormalig hoogleraar aan de Arizona State University, bezoekt het kantoor van Van Doorne om u bij te praten over de laatste ontwikkelingen.

Is uw interesse ook voor deze kennissessie gewekt?
Klik hier om u aan te melden.

 

Uitnodiging seminar aanbestedingsrecht