Oprichter en commercieel directeur Pieter van der Vloed doet stap terug bij Aeves Groep

4 nov 2021

Per 1 januari 2022 legt Pieter van der Vloed zijn functies als Chief Commercial Officer van de Aeves Groep en Commercieel Directeur van AevesBenefit neer. Pieter zal betrokken blijven bij het bedrijf als non-executive board member.

Aeves werd 10 jaar geleden mede opgericht door Pieter van der Vloed. Met een ambitieuze groeistrategie ontwikkelde het bedrijf zich tot allround inkoopdienstverlener voor advies, outsourcing, werving & selectie, talentontwikkeling en detachering. Autonome groei en de overnames van sectorgenoten Benefit, Het NIC en Procumulator droegen daar aan bij. Het bedrijf won meerdere jaren achtereen de FD Gazelle award als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Pieter over zijn vertrek:

“Ik ben enorm trots wat we met elkaar hebben bereikt de afgelopen 10 jaar. We begonnen vanuit de spreekwoordelijke zolderkamer met het doel om een bedrijf met duurzaam bestaansrecht te bouwen. Bovenal wilden we een bedrijf neerzetten waar we eensgezind met elkaar hard werken aan mooie opdrachten voor klanten, maar waar ook ruimte is voor plezier en gezelligheid. We zijn hard gegroeid en er veranderde veel, maar het goede is gebleven. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Tegelijkertijd kreeg ik ook te maken met gezondheidsproblemen, die mij confronteerden met de kwetsbaarheid van het leven. Gelukkig ben ik nu weer helemaal gezond, maar het zette me aan het denken over de toekomst. Ik heb besloten om een stap terug te doen. Ik wil het komende jaar gebruiken om te heroriënteren en nieuwe paden te verkennen.

In mijn overwegingen om te stoppen nam ik ook mee dat ons bedrijf er goed voor staat. Ik kan de dagelijkse commerciële leiding van Aeves Groep en AevesBenefit dan ook met vertrouwen achterlaten. Bovendien stap ik niet helemaal uit, ik blijf betrokken als non-executive board member in de Groep.”

Mede-oprichter Sherief Abdalla respecteert de keuze van Pieter:

“Als hechte partners hebben we samen het bedrijf groot gemaakt. Pieter was van grote waarde vanwege zijn enorme drive en sterke relaties met klanten. Hij weet als geen ander wat dienstverlening inhoudt en wist veel klanten voor lange tijd aan het bedrijf te binden. Daarvoor zijn we hem enorm dankbaar. We zijn blij dat hij betrokken blijft bij de Aeves Groep en wensen hem verder veel succes met zijn vervolgstappen.”

Meer informatie: Sherief Abdalla, s.abdalla@aevesgroep.com