Middagseminar nieuwe privacy wetgeving (AVG) en de gevolgen voor inhuur van personeel

18 jan 2018

Wat zijn de gevolgen van de nieuwe privacy wetgeving (AVG) voor de inhuur van personeel?

Ik nodig u graag uit voor het middagseminar over de nieuwe privacy wetgeving (AVG) en de gevolgen voor inhuur van personeel op 8 februari in Zwolle, 15 februari in Zoetermeer of op 15 maart in Eindhoven

Op 25 mei 2018 vervangt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de huidige Privacy Wetgeving. Ook gegevens van uw tijdelijk personeel vallen onder deze nieuwe wetgeving. Wat moet u doen? Wat kunt u verwachten van een broker of MSP? Wie is verantwoordelijk? Wat zijn de risico’s? Onder het deskundig voorzitterschap van zipconomy ondernemer Hugo-Jan Ruts zullen de aanwezige deelnemers en experts maximaal tot interactie komen. U kunt zich aanmelden via deze link. Voor u zijn aan dit seminar geen kosten verbonden.

Met vriendelijke groet,

Wim Nieland

Na afloop van dit ochtendseminar:

  • bent u op de hoogte van de wijzigingen in de wet en wat de wetgever hiermee bedoelt
  • heeft u een concreet stappenplan hoe u uw inhuurproces voorbereidt op de nieuwe wet
  • zijn uw vragen over de AVG beantwoord
  • bent u ook weer bijgepraat over de laatste stand van zaken rondom de Wet DBA
  • bent u uitgenodigd voor een collegiale borrel na afloop (met Neerlands beste bitterbal).

Locaties

8 februari 2018 – De Agnieterhoeve te Zwolle
15 februari 2018 – Zoetermeer (exacte locatie volgt)
15 maart 2018 – Eindhoven (exacte locatie volgt)

Voor wie?

Organisaties die voor meer dan EUR 2 miljoen extern personeel inhuren per jaar. Meer specifiek van deze organisaties de volgende functionarissen:
  • Directies
  • Privacy Officers
  • Verantwoordelijken of seniors in HR, Recruitment, Inkoop en Legal
  • Inhurende managers

Programma  

13.00 uur         Inloop
13.15 uur         Ontvangst & Opening door dagvoorzitter Hugo Jan Ruts (www.zipconomy.nl)
13.30 uur         Algemene Verordening Gegevensbescherming: waarom, en wat betekent dit voor het  inhuren van tijdelijk personeel (Door Pellicaan Advocaten)
14.45 uur         Pauze
15.00 uur         Impact AVG op inkoop beleid en uitvoering (Door AevesBenefit)
15.30 uur         Borging van Privacy Wetgeving in een Vendor Management Systeem (Door Netive)
15.50 uur         Uw inhuurproces AVG compliant: wat te verwachten van een MSP, inclusief update wet
DBA (Door Staffing MS)
16.15 uur         Afsluiting en discussie
16.45 uur         Borrel

Aanmelden 

Geheel gratis aanmelden voor dit event? Klik hier.

Organiserende Bedrijven

Staffing Management Services is de grootste onafhankelijke managed service provider in Nederland: de professionele dienstverlener die voor haar klanten in bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs het complete inhuurproces van flexibele arbeid organiseert, regisseert, faciliteert en uitvoert. Het kantoor is gevestigd in Rotterdam.
AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau voor Advies, Werving & Selectie en Detachering. Alleen het beste voor onze klanten vinden wij goed genoeg. We willen vooroplopen en de drijvende kracht zijn van ontwikkelingen in de inkoopmarkt. Met onze professionals, partners en klanten vormen we het kloppend hart van ons vakgebied.
Nétive is de enige volledig onafhankelijke VMS (Vendor Management Systeem) aanbieder in Nederland. De organisatie richt zich op het maken van software om alle facetten van het werven, selecteren, contracteren en beheren van vaste en tijdelijke medewerkers te ondersteunen. Van behoeftestelling tot en met facturering. Het VMS van Nétive is ontwikkeld op de nieuwste en beste cloud-technologie van Salesforce. Het kantoor is gevestigd in Rijswijk.
Pellicaan Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht met als belangrijkste aandachtsgebieden ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Pellicaan Advocaten werkt regelmatig samen met Mazars en is op dezelfde locaties gehuisvest. Naast kennis van het recht waar onze cliënten (ondernemingen, not for profit organisaties en dga’s) mee geconfronteerd worden, hebben wij ook specifieke kennis van diverse deelgebieden (zoals privacy). Ons doel is zaken helder te hebben en een oplossing te kunnen bieden, voordat een geschil kan ontstaan. Ook als dat geschil wel ontstaat, staan we uiteraard voor u klaar.