Wat maakt onze Werving & Selectiediensten nu zo bijzonder?

18 aug 2017

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering. Met onze werving & selectiediensten vullen wij inkoopvacatures bij onze opdrachtgevers in met de beste kandidaten. Wat maakt onze werving & selectiediensten nu zo bijzonder?

 

  1. Persoonlijke aandacht voor de kandidaat

We helpen mensen met hun groei, ontwikkeling en volgende carrièrestap. We denken met ze mee, krijgen hier zelf energie van en geven deze energie ook terug. We beginnen bij de intrinsieke motivatie: ‘What makes you tick?’: wat motiveert je? We vragen door om dit beeld aan te scherpen en het eigen inzicht en bewustzijn van de kandidaat te versterken. Vervolgens ontvangt de ander advies op maat. Vanuit dit totaalplaatje kijken we naar de concrete mogelijkheden in de markt. Persoonlijke aandacht staat voorop.

  1. Bruisend netwerk

We hechten waarde aan ons sterke en bruisende netwerk. De ruim 250 inkoopprofessionals van AevesBenefit zorgen voor een sterke thuisbasis. We kennen elkaar goed en staan continue met elkaar in contact. We ondersteunen elkaar en steken elkaar aan met onze bevlogenheid. Onze nieuwsgierigheid en interesse in mensen zie je terug in onze persoonlijke aanpak. We worden oprecht gelukkig van de essentie van onze werving & selectiedienst: het helpen van mensen. Werk en plezier gaan hand in hand en dat zie je terug in onze gesprekken en relaties. Samen maken we het verschil.

  1. Voorop lopen in inkoop

Onze werving & selectieconsultants zijn geen inkopers, maar zitten er niet ver vandaan. We kennen de theorie en de praktijk. Wij weten wat er speelt. Dankzij onze collega’s van detachering en advies én onze inkoopprofessionals houden we de vinger aan de pols van de inkoopmarkt. Het inkoop vak verandert drastisch en hiermee ook de vereiste competenties van de hedendaagse inkoper. Deze kennis nemen we mee in de gesprekken met onze opdrachtgevers en kandidaten. We begrijpen de veranderende behoefte en complexiteit in ons vakgebied.

  1. Kennis van de arbeidsmarkt

In hoeverre verandert de behoefte van werkgevers? Wat verwachten medewerkers vandaag de dag? Zijn vraag en aanbod op elkaar afgestemd: waar knelt het en waar liggen de kansen? De arbeidsmarkt is op dit moment uitdagend. Door de achterliggende drijfveren bij opdrachtgever en kandidaat in kaart te brengen brengen we potentie in kaart en creëren we ruimte in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt. We denken actief mee over de best passende oplossing.

  1. Gaan voor resultaat

De kandidaat die de perfecte vervolgstap heeft gemaakt en de opdrachtgever die de beste kandidaat heeft binnengehaald. Dát is het resultaat waar we voor gaan. Met onze flexibiliteit, drive en vasthoudendheid werken naar dit doel toe. We zijn betrokken en nemen onze verantwoordelijkheid. We laten niet los en gaan tot het uiterste.

 

Wil jij als opdrachtgever of inkoopprofessional meer weten over onze werving & selectiedienst? Neem vrijblijvend contact op met werving & selectieconsultant Boudewijn Meijs om de mogelijkheden te bespreken: telefonisch via 06 – 52 85 05 40 of per e-mail via b.meijs@aevesbenefit.com.