Testimonial: Loopbaanadvies voor de inkoop kandidaat

26 okt 2019

Helaas niet iedere kandidaat die AevesBenefit spreekt vindt een baan via ons. Wat we ongeacht doen, is het adviseren van de kandidaat met onze kennis van het inkoop vak, marktontwikkelingen en organisatorische verschillen. Onderstaand het verhaal van Carlo Remijnse, die mede dankzij ons advies een stap maakte van de publieke naar de private sector.

Hoe kwam je in aanraking met AevesBenefit?

“Ik kende AevesBenefit en Boudewijn Meijs al uit het verleden. Omdat ik mijzelf opnieuw aan het oriënteren was op de arbeidsmarkt, heb ik opnieuw contact opgenomen.”

Hoe vond je de samenwerking?

“Boudewijn stelde mij tijdens het intake gesprek goede vragen over de ervaringen in mijn carrière, de toekomst en mijn wensen. Door de vragen en de vraagstelling heeft hij mij verder laten nadenken over de te nemen stap: welke rol, werkgever en niveau mij het beste zou passen. Het ging Boudewijn hierbij niet enkel om het plaatsen van mij als kandidaat, maar ook om een échte match te maken tussen de functie, werkgever en mij. Door te analyseren waar de plus en minpunten zaten in mijn vorige functies en waar mijn voorkeur naar uitging wist hij me goed advies te geven. Ik kreeg hiermee inzicht in zaken waar ik zelf niet eerder bij stil had gestaan. ”

Wat is je mening over het proces en de rol van AevesBenefit?

“Ondanks dat AevesBenefit mij niet heeft kunnen plaatsen, ben ik erg blij geweest met de manier van samenwerken en de wijze waarop zij mij van advies hebben voorzien.”

Waarom zouden andere inkoopprofessionals of opdrachtgevers voor AevesBenefit moeten kiezen?

“De kennis en ervaring die aanwezig is bij AevesBenefit en vooral de werkwijze die zij hanteren is prettig voor iedere kandidaat. Zoals aangegeven gaan zij niet alleen voor het snel plaatsen van kandidaten, maar zoeken zij een echte match. Ook de opvolging van vragen en de terugkoppeling over de stand van zaken in het proces verdient een compliment. ”

Carlo is inmiddels actief als Inkoper bij het internationale congrescentrum Ahoy in Rotterdam. Carlo, dank voor het vertrouwen en de goede samenwerking. We wensen je het beste toe in jouw inkoopcarrière!