Léon Fleuren gaat de adviestak van AevesBenefit verder uitbouwen

4 jul 2017

Léon Fleuren heeft zich als Director Consultancy verbonden aan AevesBenefit. Fleuren, voormalig Practice Lead Procurement Transformation bij Capgemini Consulting, gaat zich binnen AevesBenefit richten op het verder uitbouwen van de adviestak. Fleuren zal met zijn kennis en expertise verdere inhoud geven aan de inkoopadviespraktijk van AevesBenefit. Hij gaat zich richten op zowel strategisch als tactisch inkoopadvies.

“Leon combineert zijn diepgaande inhoudelijke advies ervaring met een ‘out of the box’ en een ‘can- do’ mentaliteit. Hiernaast is het iemand die structuur aanbrengt en een geboren leider”, aldus Pieter van der Vloed, Commercieel Directeur bij AevesBenefit.

“Ik kijk er enorm naar uit om het team van AevesBenefit te versterken. Hun onderscheidende expertise op het inkoop vakgebied biedt enorme kansen en is een solide basis voor het verder vormgeven van de inkoopadviespraktijk“, als Léon Fleuren.

Naast de komst van Fleuren verwelkomen wij ook Tim Wijnsma. Wijnsma is voormalig  Consultant Procurement Transformation bij Capgemini Consulting. Wijnsma gaat aan de slag als Consultant binnen de inkoopadviespraktijk van AevesBenefit.

Meer weten over onze inkoopadviespraktijk? Lees hier verder.