Inkopers lopen tegen kanker

5 apr 2016

Op zondag 18 september 2016 lopen 50.000 hardlopers mee in de 32e editie van de Dam-tot-Damloop. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Business-lopen ter wereld en een start en finish in twee verschillende steden, maken dit evenement zo bijzonder. De afstand van Amsterdam naar Zaandam is 10 Engelse mijl (16,09 km).

Aeves en InkopersCafe.nl hebben gezamenlijk 20 startbewijzen gekocht. Deze worden gratis beschikbaar gesteld aan inkopers die de komende maanden ieder ten minste € 250,- aan sponsorgeld verzamelen voor de organisatie ‘Inkopers tegen kanker’. Deze organisatie wil door sportevenementen geld in zamelen voor kankeronderzoek. Zo hebben er inmiddels inkoopteams deelgenomen aan de Alpe D’HuZes, Stelvio Challenge en Ven24cancer.

Degene die het meeste geld inzamelt wordt op InkopersCafe.nl gekroond als Inkooptopper van de maand oktober! Natuurlijk is het daar niet (alleen) om te doen. De Dam-tot-Dam loop levert al veel lol op in de voorbereiding. Om 16 kilometer in één keer uit te lopen moet je namelijk deze zomer je fitheid wel trainen – met je collega’s samen, bijvoorbeeld. En op zondag 18 september kom je op mentaliteit en met enthousiaste supporters ook een heel eind. Uiteindelijk hopen we vooral die afgrijselijke ziekte helpen uit te bannen.

Ben jij een inkoopprofessional, een Inkooptopper in de dop, en wil je de Dam-tot-Damloop voor dit goede doel meelopen? Laat het me dan weten per e-mail of telefoon. Sander van den Broek (oprichter van InkopersCafe.nl), Peter Streefkerk (mede-oprichter van Inkopers tegen kanker) en ondergetekende lopen in ieder geval zelf mee. Wie volgt?

Wim Nieland

inkopers tegen kanker