Aeves Groep wederom verkozen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

15 nov 2017

Aeves Groep behoort tot de top 5 van snelst groeiende bedrijven in de regio West-Nederland! In de categorie middelgroot in deze regio versloeg Aeves Groep maar liefst 102 bedrijven.

Daarmee  behoort Aeves voor het vierde jaar op rij  tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland! In 2014 was Aeves zelfs het snelst groeiend bedrijf van Nederland. In 2016 won Aeves een Gouden Gazelle voor het snelst groeiende bedrijf in de regio West-Nederland. Dit jaar is het wederom feest.

Een leuke plek om te werken

Gevraagd naar de succesfactoren van AevesBenefit stelt algemeen directeur en oprichter Sherief Abdalla: “Ontwikkeling van onze medewerkers is onze grootste focus. Wij bieden onze medewerkers een interessante  plek om te werken met veel ontwikkelmogelijkheden. Mede daardoor realiseren wij onze groeidoelstellingen. Onze focus ligt op het binden en boeien van onze medewerkers”.

Aeves is er trots op dat opdrachtgevers hun vertrouwen aan Aeves Groep blijven geven. Dit jaar heeft het bedrijf ruim 175 opdrachtgevers mogen bedienen. Aeves ondersteunt de inkoopbranche met  drie proposities: advies, werving & selectie en detachering. Opdrachtgevers geven consultants de kans om zich te ontwikkelen. Samen met hen tilt  Aeves het inkoop vakgebied naar een hoger plan. Doel is en blijft om voorop te lopen in inkoop.

What makes you tick?

De pay-off van AevesBenefit: ‘What makes you tick?’ appelleert aan de missie van het bedrijf: een hecht en bruisend netwerk vormen voor top professionals, die gedreven zijn om koploper te zijn in hun vak en met hun klanten het inkoopvakgebied verder ontwikkelen.

Blijf nuchter

De focus voor 2018? “Hoge kwaliteit blijven leveren, nuchter blijven, doen waar we goed in zijn met een duidelijke focus op professionaliteit en het doorontwikkelen van onze organisatie  en bovenal veel lol maken! Deze weg volgen we al vanaf de start van ons bedrijf en we zien dat het werkt. Het resulteerde in drie gazelles en deze top 5 notering. We zetten onze focus door!” aldus Abdalla.

Snelst groeiende bedrijven

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren minstens 20% omzetgroei hebben gehaald, mogen zich FD Gazelle noemen. Dit jaar zijn er 755 FD Gazellen in Nederland. De snelste drie groeiers per regio en per categorie ontvangen nog eens een Gouden, Zilveren en Bronzen Gazelle.