Commercieel dienstverlener Aeves breidt uit

30 jan 2012

Aeves The right people at the right place

Vanaf januari 2012 is het Aeves team uitgebreid met Wim Nieland en Sherief Abdalla

Wim Nieland

Bij Aeves zal Nieland, in een uitdagende markt, de Publieke propositie gaan bouwen in de rol van directeur Publiek. Wim Nieland (1973) heeft, voor hij zich als mede ondernemer bij Aeves aansloot, ruim 10 jaar voor meerdere inkoopadviesbureaus gewerkt. De laatste was ADC. Hier was Nieland eindverantwoordelijk voor alle activiteiten bij de overheid. Nieland is verder actief bestuurslid bij de Nederlandse Vereniging voor Inkoop Management (NEVI).

Nieland: “Het publieke domein ontwikkelt zich in een razend tempo. Het doelmatig omgaan met uitgaven wint terrein van rechtmatigheid. Hiernaast worden overheden steeds voorzichtiger met het simpelweg inhuren van externen en wordt advies meer en meer ingekocht op basis van resultaatsverplichtingen. Inkoop en contractmanagement worden hiernaast terecht gezien als potentiële bron voor besparingsinitiatieven. Aeves treedt met een gezond kritische en open blik de publieke sector tegemoet. Aeves weet de weg en helpt publieke organisaties hun financiële doelen te behalen.”

Sherief Abdalla

Sherief Abdalla (1972) heeft 10 jaar bij grote multinationals (Nike, Adidas, Siemens) in sales en sales management rollen gewerkt. De afgelopen 6,5 jaar heeft hij gewerkt aan het mede opbouwen en laten groeien van DPA Supply Chain. Abdalla was eerst eindverantwoordelijk voor commercie. De laatste 3 jaar is hij als algemeen directeur aan DPA SC verbonden geweest. Binnen Aeves neemt Abdalla de rol van managing partner op zich en zal zich richten op het commerciële beleid, de visie en het uitbouwen van de organisatie.

Abdalla: “Mensen verder helpen in hun professionele carrière en het adviseren van klanten over de beste richting om shared value in de commerciële keten te bereiken. Mensenwerk, door mensen voor mensen, dat is waar het om draait bij Aeves”

Pieter van der Vloed

Oprichter en partner van Aeves Pieter van der Vloed (1969) is jaren zelfstandig ondernemer geweest. Hij heeft diverse bedrijven gehad en start-ups gebouwd. Vanaf 2006 t/m 2010 is van der Vloed als Werving en Selectie consultant en later als eindverantwoordelijke voor de hele business line actief geweest bij DPA Supply Chain. In 2011 is hij begonnen met Aeves.

Van der Vloed: “Ik ben er erg trots op dat, een klein jaar na de start, Aeves het team kan uitbreiden met Wim Nieland en Sherief Abdalla. Hiermee wordt de basis gelegd voor verdere groei en het (inhoudelijk) uitbreiden van onze portfolio en dienstverlening. Onze ambitie is om binnen enkele jaren een vaste waarde en robuuste partij te zijn in de commerciële dienstverlening”.

Over Aeves
Commercieel dienstverlener Aeves is in 2011 opgericht. De uitgangspunten van “Shared Value Creation” zijn onze waarden. Het toevoegen van waarde aan de (duurzame) commerciële keten van organisaties.