AevesBenefit en Hi! Mindset geven samen een boost aan VESTED in Nederland

16 jan 2019

Private en publieke organisaties staan voor complexe opgaven. Standaardoplossingen passen vaak niet meer bij groeiende ambities, maatschappelijke uitdagingen en een veranderende omgeving. De toekomst vraagt om flexibiliteit, probleemoplossend vermogen en innovatie. Door intensief samen te werken kunnen organisaties hun kwaliteiten bundelen en meerwaarde creëren. Voorwaarde is dat er vertrouwen is en dat verschillen in organisatiedoelstellingen van de samenwerkingspartners worden gerespecteerd.

De VESTED-methode is een door de University of Tennessee ontwikkelde denk- en werkwijze. Het doel is hoogwaardige samenwerking tussen organisaties in te richten die échte win-win relaties mogelijk maakt. Betrokken organisaties committeren zich aan elkaars succes op basis van gelijkwaardigheid. Wanneer goed toegepast, bevordert een VESTED -aanpak een omgeving die innovatie stimuleert. Dit resulteert in verbeterde service, lagere kosten en voor beide partijen meerwaarde die daarvoor nog niet bestond.

Om organisaties op een goede manier te kunnen ondersteunen met hun (inkoop- of transitie) vraagstukken hebben AevesBenefit en Hi! Mindset besloten een samenwerkingsverband aan te gaan.  We combineren onze kracht, Hi! Mindset vanuit haar kennis over VESTED als licentiehouder van de Vested Methodologie, AevesBenefit door haar brede netwerk van professionals binnen inkoop. Door samen te werken kunnen we Vested actief aanbieden aan de Nederlandse markt.

Over Hi! Mindset

Om als bedrijf toekomstbestendig te zijn moet het zich steeds meer focussen op haar kernactiviteiten. Met name voor strategische samenwerkingen is flexibiliteit, innovatie en kosten efficiëntie vaak noodzakelijk om als bedrijf een duurzaam strategisch voordeel te hebben, en daarmee koploper te worden of te blijven in de markt.

Om dit te realiseren zijn de juiste mindset en het opbouwen van de juiste relaties, waarin vertrouwen een belangrijke rol speelt, cruciaal. En dit is waar Hi! Mindset bij kan helpen. Hi! Mindset helpt organisaties deze beweging gestructureerd op te bouwen en zich daarmee te richten op een steeds nauwere core, om daarmee uiteindelijk de organisatie future-proof te maken.

Eén van de methodieken die Hi! Mindset hiervoor gebruikt is de Vested methodologie. Hi! Mindset is, samen met NEVI, het Center of Excellence en daarmee licentiehouder voor Vested.

Over AevesBenefit

AevesBenefit, gevestigd in Amsterdam en Eindhoven, is dé partner om de beste inkoopoplossingen te leveren. AevesBenefit is het grootste inkoopadviesbureau van Nederland en kent drie pijlers, te weten Werving & Selectie, Detachering, en Advies. Wij zijn de marktleider in het inkooplandschap: een stabiele, robuuste partij. Momenteel werken 280 professionals via AevesBenefit op (innovatieve) inkoopopdrachten.

Om succesvol te blijven, investeren wij continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en aan ons gelieerde deskundigen.

Met onze consultants, partners en klanten, zijn we het kloppend hart van inkoop. We bundelen deze uitgebreide kennis om de inkoopprestaties van onze klant structureel te verbeteren – in zowel het private als (semi)publieke domein.