Aeves viert winnen FD Gazelle Top 100 met een gongceremonie op 11 december

9 dec 2014

Iedere ochtend luidt een gast om 09.00 uur de gong om de beurshandel officieel te openen. Het openen van de handelsdag vindt plaats door (inter)nationale prominente gasten die de beurs daarvoor persoonlijk benadert. Inmiddels is de markt geopend door ministers, staatssecretarissen, captains of industry, beroemde sporters, televisiepersoonlijkheden, vertegenwoordigers van charitatieve instellingen en door vele andere vooraanstaande personen en organisaties. En donderdag 12 december ook door Aeves!

Sherief Abdalla en Pieter van der Vloed, oprichters en partners van Aeves, luiden met hun collega’s op donderdag 11 december de gong om de handelsdag te openen. Op 1 december 2014 won Aeves de FD Gouden Gazelle als snelst groeiend bedrijf van Nederland.

Bij de FD Gouden Gazelle awards worden die bedrijven in het zonnetje gezet, die in drie jaar tijd een snelle groei hebben doorgemaakt. Aeves is sinds 2012 actief in Consultancy, Executive Search en Interim Management / Detachering in de drie commerciële vakgebieden: Inkoop, Sales en Marketing. Juist die keuze voor een niche leidde tot een spectaculaire groei van de organisatie. Met het winnen van de award passeerde Aeves liefst 313 andere snelgroeiende organisaties in Nederland.

amsterdam