Aeves start met nieuwe activiteit: Aeves Engineering

13 okt 2014

Zakelijk Dienstverlener Aeves zet professionalisering voort

Aeves is op 1 oktober 2014 gestart met een nieuwe activiteit: Aeves Engineering. Aeves Engineering is onderdeel van Aeves Holding en richt zich op Consultancy, Executive Search en Interim Management van Engineers. Rutger van Dijk is aangetrokken als directeur voor deze werkmaatschappij en bouwt met zijn kennis en expertise Aeves Engineering verder op.

Rutger van Dijk (1983)

Rutger van Dijk

Van Dijk is geboren en getogen in Haarlem. Na zijn studie Technische Bedrijfskunde belandde Rutger al vrij snel in de technische arbeidsbemiddeling. In eerste instantie als professional, later als accountmanager bij USG Engineering. Vervolgens zette Rutger voor Expectra een vestiging op, gespecialiseerd in het detacheren van hbo-Werktuigbouwkundigen bij machinebouw-georiënteerde bedrijven. Recentelijk heeft Rutger voor een landelijke organisatie een Engineeringdivisie opgebouwd.

Van Dijk“Toen Aeves mij benaderde met deze mooie uitdaging kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Ik ben overtuigd van de combinatie Inkoop en Engineering. Ik had direct een klik met de partners van Aeves en voelde me meteen in het bedrijf en de cultuur thuis.  Mijn ambitie is het opbouwen van Aeves Engineering tot een volwaardige en relevante marktpartij

Sherief Abdalla, Managing Partner van Aeves: “We zijn erg blij dat we Rutger bereid hebben gevonden Aeves Engineering op te bouwen. Hiermee zetten we de volgende stap in onze ambitie een robuuste speler te zijn in de zakelijke dienstverlening. Wij zien Engineering al langer als een mooie aanvulling op onze activiteiten. Daarnaast zien we dat de markt voor technisch personeel krap is. We verwachten dat deze komende jaren ook onverminderd krap blijft. We richten ons dan ook vooral op talentvolle engineers. Met goede begeleiding, opleidingen en opdrachten helpen we hen zichzelf verder te ontwikkelen.

Over Aeves

Zakelijk dienstverlener Aeves is in 2011 opgericht, vanuit het idee: “The right people at the right place”. Wij voegen waarde toe aan de (duurzame) keten in organisaties. Op basis van resultaatverplichtingen draagt Aeves bij aan prestatie- en kpiverbeteringen, besparingen, en verbeteringen en het verhogen van omzet en marge. Binnen dit spectrum voorziet Aeves klanten in alle vormen van dienstverlening. Ingrijpende adviestrajecten (consultancy), het vinden van de juiste mensen op lastig vervulbare posities (executive search) en het leveren van tijdelijke capaciteit (interim management), Aeves is de organisatie die u hiermee van dienst is als one stop shop.